Programma

Evenementen

Tip hier de redactie

Congres gegevensuitwisseling in de zorg

Op 1 oktober organiseert MedicalPHIT het Congres Gegevensuitwisseling in de zorg.

Van gegevensuitwisseling naar informatiegebruik

Dagvoorzitter Adriaan Blankenstein, bestuurder VZVZ loodst bezoekers door de thema’s van dit jaar:

  • Van regionaal naar landelijk
  • De BgZ
  •  Uitwisseling oncologische zorg in 3 assen
  •  Internationale gegevensuitwisseling

Projectleiders, zorgprofessionals en experts praten je bij over de laatste ontwikkelingen en belichten zo alle kanten van gegevensuitwisseling en daarbij komen alle lagen van het Interoperabiliteitsmodel aan bod. We stippen alle perspectieven aan: juridisch, privacy, processen, governance, organisatie, techniek en natuurlijk de gebruiker. Ook laat een aantal leveranciers zien wat nu al mogelijk is op het gebied van gegevensuitwisseling en databeschikbaarheid.

We sluiten af met een keynote van Vincent de Schepper. Hij geeft ons een blik in de toekomst met ‘the future of health’. Hier staan slimme toepassingen in de zorg centraal.

Aan het einde van de dag organiseren we een BBQ voor alle deelnemers. De kosten hiervoor bedragen 25 euro ex btw.  Bij de inschrijving kun je aangeven of je erbij bent!

Dit congres kun je ook volgen via livestream. De kosten voor deelname zijn 149 euro ex btw. Kun je maar een deel volgen? Geen probleem, je kunt alle opnames naderhand terugkijken. Wil je deelnemen via stream? Schrijf je dan in en vermeld in het opmerkingenveld ‘livestream’.

Meer Informatie.

Aanmelden

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen