Programma

Evenementen

Tip hier de redactie

“HOE BESCHERM JE DE ZORG?”

(Patiënt)gegevens zijn kwetsbaar voor hackers. De praktijkvoorbeelden van datalekken zijn inmiddels legio. Networking4all is een cybersecurity bedrijf dat graag meedenkt over oplossingen. Daarom vindt op donderdag 21 november het gratis event “Hoe bescherm je de zorg?” plaats.

Tijdens informatieve lezingen hoor je meer over de werkwijze van hackers en hoe je je daartegen kunt beschermen. Test je cyberkennis tijdens de quiz en ga in gesprek met specialisten tijdens de borrel achteraf.
We hebben sprekers uitgenodigd die je meenemen in de wereld van hackers.
Maria Genova is schrijfster van o.a. De boeken ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en het boek voor jongeren ‘What the Hack!’ Met praktijkvoorbeelden en een informele quiz legt ze uit hoe makkelijk het is om op een verkeerd linkje te klikken.
Dr. Theo Hooghiemstra is specialist in privacy- en gegevensbeschermingsrecht. Hij kent alle ins en outs op dit gebied. Tijdens zijn lezing krijg je nieuwe inzichten in security in de zorg. Frank Leest is CEO van Networking4all en heet je, samen met zijn collega’s, graag welkom bij HNK in Den Haag.

  • wanneer: donderdag 21 november van 16:00 tot 19:00
  • waar: HNK Den Haag, Oude Middenweg 17
  • wie: Frank Leest, Maria Genova en Dr. Theo Hooghiemstra

Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in, of affiniteit heeft met de zorg. Ben je geïnteresseerd in databeveiliging, wil je weten hoe makkelijk het is om persoonlijke gegevens te achterhalen? Laat je informeren tijdens dit informele event. Graag tot 21 november!

Meld je hier aan

 

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen