Programma

Evenementen

Tip hier de redactie
E-healthweek 2019 zorg e-health

Openingsmanifestatie e-healthweek 2019!

Ook in de zorg wordt digitaal het nieuwe normaal: ICT gaat de menselijke zorg breed ondersteunen. Dat is de overtuiging van zorgministers Hugo de Jonge en Bruno Bruins en staatssecretaris Paul Blokhuis. Net een half jaar uit de startblokken blijken ze goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van e-health in de zorg. Ze zijn bereid de handen uit de mouwen te steken als het gaat om het stimuleren van innovaties en de implementatie daarvan in de praktijk.

E-healthweek 2019 – Openingsmanifestatie

Van 21 tot en met 25 januari organiseert ECP de nationale e-healthweek 2019. ICT&health organiseert hiervoor op 21 januari 2019 de grote Openingsmanifestatie in het chique Louwman Museum in Den Haag.

Een bijzondere dag voor de zorg waar vele zorgprofessionals en haar beleidsmakers zinvolle innovaties en technologische toepassingen ontdekken, over en weer kennis en kunde met elkaar delen, workshops volgen én in gesprek gaan met zorgautoriteiten die hen handvatten aanreiken. Ook minster Bruno Bruins van VWS zal op deze dynamische en inspirerende dag aanwezig zijn.

Zorgorganisaties die meedoen aan de e-healthweek krijgen de mogelijkheid om tijdens de manifestatie hun ontwikkelingen live te tonen en laten leveranciers, onderwijs en ontwikkelaars zien welke innovaties daadwerkelijk gaan bijdragen aan een goede zorg. Kortom, een dag vol inspiratie en kennis!

Zorgorganisaties die deelnemen aan de e-healthweek krijgen van ICT&health zelfs het hele jaar door ruimte om via het off- én online platform van ICT&health over hun voortgang en ervaringen te publiceren.

Denk en doe ook mee!

Het inrichten van de openingsmanifestatie is reeds in volle gang. Wilt u met uw zorgorganisatie ook onderdeel van het programma uitmaken en/of een onderwerp insturen waarover u tijdens openingsmanifestatie graag wordt geïnformeerd? Stuur dan een e-mailbericht aan: redactie@icthealth.nl

Bezoekers

De ICT&health Openingsmanifestatie heeft al honderden aanmeldingen! Wilt u uw gratis entreeticket ook verzilveren? Wacht dan niet en meld u snel aan via het registratieformulier. Want op is echt op!

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen