Programma

Evenementen

Tip hier de redactie
ehealth healthcare digitalhealth

ICT&health World Conference

In navolging van de nationale e-healthweek vindt op vrijdag 22 juni de jaarlijks terugkerende ICT&health World Conference plaats in het World Forum in Den Haag. De conferentie verwelkomt circa 2000 deelnemers uit binnen- en buitenland en richt zich op innovatie in de zorg.

Tijdens de conferentie belichten diverse sprekers in hun keynotes de praktische e-health ontwikkelingen op zorggebied. We blikken kort terug op de e-healthweek van januari 2018 en houden al behaalde resultaten van zorgorganisaties, overheden en andere partijen tegen het licht. Een reeks aan specialisten biedt via 32 inhoudelijke breakout sessies nieuwe inzichten in en antwoorden op prangende vragen. Zo helpen we zorgorganisaties verder op weg om het gat tussen innoveren en implementatie te dichten.

Internationale Zorginnovatie HUB

De juni-conferentie is tevens de kick-off waarmee we Nederland als een mondiaal centrum van zorgtechnologie en innovatie positioneren. Internationale professionals krijgen de unieke kans om kennis en ervaringen te delen, te netwerken en te leren van de Nederlandse zorg en haar professionals. Aansluitend zullen zij onderzoeken welke innovaties en partijen voor hen interessant zijn. En laten wij hen natuurlijk graag zien wat Nederland als land te bieden heeft en stimuleren we daarin samenwerkingen.

Gaststad Den Haag

Voor de organisatie van de conferentie is ICT&health een partnership aangegaan met gemeente Den Haag. Tom Xhofleer, founder  ICT&health: “Den Haag werkt actief aan het verbinden en samenbrengen van partijen omtrent zorginnovatie en opschaling en kijkt daarbij over de eigen stadsgrenzen heen. Onze gedeelde ambitie, de mooie faciliteiten in het World Forum en de internationale uitstraling van Den Haag als stad van Vrede, Recht en Veiligheid maken het de perfecte locatie voor de conferentie”.

Voor wie?

De conferentie wordt wederom ingericht en bezocht door o.a. overheden, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorgprofessionals, patiënten, innovatieleiders, universiteiten, startups, scale-ups en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en het sociale ondernemerschap.

Aanmelden kan hier.

Informatie over de mogelijkheden om  een oplossing te tonen middels een  stand kunt u opvragen via: events@icthealth.nl

 

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen