Programma

Evenementen

Tip hier de redactie
Inspirator | 08.02.2018

Inspirator | 08.02.2018

Laat je inspireren! Loop jij weg met de motivatie om bij te dragen aan innovatie in de zorg? 

Wat
De Inspirator is het eerste grote event van het jaar voor de Sustainable Healthcare Challenge. Zoals de naam verklapt staat dit event in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, maar ook met medestudenten en/of young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de gezondheidszorg.

Programma
Het programma van de Inspirator is er op gericht om je na te laten denken over innovatie in de zorg. Ook is dit hét evenement om te ontdekken of jij in de toekomst je eigen startup op wilt richten. Wie weet doe jij tijdens dit evenement al wel inspiratie op wat betreft de inhoud van een potentiële startup of ontmoet je een fantastische businesspartner! Het programma heeft verschillende onderdelen:

  • Luister naar motiverende sprekers die je meer zullen vertellen over waar de Nederlandse gezondheidszorg nu staat en wat er in de toekomst moet veranderen
  • Neem plaats aan een round table met één van onze partners of alumni startups en luister naar of brainstorm over huidige problemen in de zorg en eventuele oplossingen
  • Doe mee aan een workshop
  • Loop rond op de Playground en ontmoet verschillende startups en innovaties. Laat je inspireren door hun verhalen.
  • Netwerk tijdens het walking dinner of drink aan het einde een borreltje mee.

Voor wie
Studenten en young professionals, maar iedereen die een hart voor zorginnovatie heeft is welkom! Ben je niet erg ondernemend, maar heb je wel speciale interesse in de gezondheidszorg? Of ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar richt jij je niet specifiek op de gezondheidssector? Dan nog is de Inspirator voor jou een fantastisch evenement! Een van onze doelen is namelijk: het verbinden van mensen met verschillende interesses en talenten. Wie weet ontmoet jij wel je ideale business partner.

Waar & Wanneer
De inspirator vindt dit jaar plaats op donderdag 8 februari 2018 van 17.30 t/m 21.30 uur bij de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) in het Beatrixgebouw naast Utrecht Centraal.

Kosten
Een toegangskaartje kost €15,-. Voor studenten is er 50% korting en kost het kaartje €7,50. Vergeet dan niet je studentkaart mee te nemen naar het evenement. Het diner zit inbegrepen in de kosten.

Tickets

Ga naar www.sustainablehealthcarechallenge.nl voor tickets!

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen