Programma

Evenementen

Tip hier de redactie
Rondetafel hbo e-health , Fontys

Rondetafel hbo e-health

Midden in de Dutch Design Week (DDW) vindt de derde sessie van de Rondetafel hbo e-health plaats. Deze staat in het teken van inspiratie en ontmoeting en het creëren van een mogelijke toekomst rondom gezondheid en welzijn.

Voorafgaand aan de rondetafel kun je deelnemen aan een van de vele activiteiten van de DDW. En na afloop kun je aansluiten bij de exclusieve netwerkbijeenkomst ‘Reframe your health’ (organisatie Coöperatie Slimmer Leven). Aan jou de keuze dus aan welke onderdelen van het programma je (ook) meedoet! Graag ontmoeten we je bij de rondetafel op 23 oktober.

wanneer: ochtend en eerste deel van de middag (individueel)

waar: verschillende locaties Eindhoven

Als je je aanmeldt als deelnemer van de derde Rondetafel hbo e-heath, kun je een passe-partout krijgen voor de DDW. Zo kun je je laten inspireren door de meer dan 100 activiteiten en presentaties die aan health & technology zijn gerelateerd. Ontdek bijvoorbeeld de maatschappelijke trends tijdens de dagelijkse trendtour door studenten van Fontys International Lifestyle Studies. Of bezoek de ‘Embassy of Health’ die met ‘Chronic Health?’ de kracht van design bij transitie in de zorg laten zien. Hoe ziet het zorglandschap van de toekomst eruit als er geen ziekenhuizen ‘van nu’ meer zijn?

Aanmelden

 

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen