Programma

Evenementen

Tip hier de redactie
Health-By-Technology

Supporting Health by Technology

Het Centre for eHealth & Wellbeing Research van de Universiteit Twente organiseert, in samenwerking met de sectie Gezondheidspsychologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen, alweer de 8e editie van de succesvolle congresreeks

Tijdens dit interactieve congres wordt u bijgepraat over de stand van zaken van de ontwikkeling van een breed scala aan e-health technologieën, waarbij er natuurlijk voldoende ruimte is voor interactie en discussie. Daarnaast is het Supporting Health by Technology congres de plek om kennis te maken met nieuwe methoden en modellen voor e-health ontwerp en ontwikkeling, evaluatie en implementatie.

Diverse (parallel)sessies geven u de gelegenheid om presentaties, symposia en workshops bij te wonen. Natuurlijk worden er ook posters gepresenteerd door onderzoekers uit het veld en nieuwe e-health technologieën gedemonstreerd. Bovendien is er voldoende gelegenheid om kennis te maken of bij te praten met collega’s vanuit het onderzoek, gezondheidszorg, beleid en innovatieve bedrijven. Het voorlopige programma staat nu online, en is hier te bekijken.

Ook zullen Erik Hekler (University of California) en Anna Pohlmeyer (Delft University of Technology) er met hun keynote presentaties voor zorgen dat u weer met nieuwe inspiratie naar huis gaat.

We verwelkomen u daarom graag op 1 juni 2018 in het Van der Valk hotel in Enschede voor deze uitgelezen kans om uw netwerk uit te breiden en uw kennis te verdiepen.

U kunt nog tot 15 maart 2018 gebruikmaken van de speciale Early Bird korting. Hier aanmelden .

Supporting Health by Technology

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen