Programma

Redactieraad

Tip hier de redactie

Volg Leanne van Almen

Twitter LinkedIn Leanne van Almen

Leanne van Almen

Manager Health Innovation Labs | Radboudumc

Leanne van Almen is een bevlogen professional met een achtergrond in communicatie en organisatiewetenschappen. Ze studeerde af aan de Tilburg University en begon haar carrière bij Berenschot, een vooraanstaand adviesbureau in Utrecht, waar ze deel uitmaakte van de adviesgroep Zorg. Met een passie voor zorg en een onverzadigbare nieuwsgierigheid is ze inmiddels ruim 10 jaar werkzaam binnen het Radboudumc. Daar is ze manager op de innovatieafdeling van het Radboudumc, Health Innovation Labs.

Als manager van Health Innovation Labs is Leanne medeverantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van innovatieve strategieën om de patiëntenzorg te verbeteren. De randvoorwaarden die nodig zijn om innovaties te laten slagen zijn haar focus. Ze gelooft sterk in de kracht van interdisciplinaire samenwerking om vooruitgang te boeken in de gezondheidszorg. Ze bouwt succesvolle partnerschappen op met clinici, onderzoekers, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Haar open benadering van innovatie stimuleert het delen van kennis en het benutten van nieuwe technologieën en benaderingen.

Leanne is een voorstander van de Agile werkwijze en gelooft dat deze veel kansen biedt om de gezondheidszorg op een andere manier te organiseren, met flexibiliteit en snelle aanpassing aan veranderingen. Met haar toewijding voor vernieuwing via verbinding zal ze blijven bijdragen aan de transformatie van de gezondheidszorg. “Als lid van de ICT&health redactieraad draag ik graag mijn steentje bij door kennis, inzichten en nieuwe ontwikkelingen te delen.”

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen