Search
Close this search box.
Search

ICT&health Congres 2023

01/30/2023
Circustheater, Den Haag

ICT&health Congres 2023

01/30/2023
Circustheater, Den Haag

‘De toekomst van de zorg begint hier’

Op 30 januari 2023 opent ICT&health het nieuwe zorgjaar met het jaarlijks drukbezochte congres over de toekomst van de zorg. Een dag vol interactie met deskundigen uit alle zorglijnen over de nieuwste ontwikkelingen, slimme innovaties, technologieën en samenwerkingen die de transformatieve zorg succesvol laten werken.

Het is onontbeerlijk dat deskundigheid, technologie en innovatie een belangrijke rol spelen in de zorg en haar toekomst. Maar innovatie gaat niet zonder de expertise van zorgprofessionals én gaat verder dan technologie alleen. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, slimme toepassingen, betere informatiedeling, snellere diagnose, tijdwinst en samenwerking tussen professionals, organisaties, overheden, zorgverleners, systemen en patiënten. Alsook in het verduurzamen van de zorg en het verzilveren van de maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

Kortom: op maandag 30 januari 2023 zetten we samen actief de volgende stap om de zorglijnen succesvol te vernieuwen.

Voor wie?
Het ICT&health congres wordt ieder jaar bezocht door:  Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht, Hoofden inkoop/financiën /investeringen en ICT binnen álle lijnen van de zorg, Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Overheid, Patiënten, Wetenschappers, Zorg gerelateerde bedrijven en vele overige belangstellenden.

Heeft u al een entreeticket?
Ook dit jaar kunnen alle zorgmedewerkers en beleidsmakers werkzaam in de zorg, overheidsinstelling of publieke organisaties gratis aan het congres deelnemen. Ook patiënten hebben de mogelijkheid gratis deel te nemen. En inmiddels hebben vele deskundigen uit alle lijnen van de zorg zich ook al van een entreeticket verzekerd.

Ook aanwezig zijn? Claim hier uw ‘gratis’ ticket.  (op is echt op, dus wacht niet)

Stands die oplossingen met meerwaarde tonen.
Het congres biedt ook dit jaar ruimte aan organisaties die met hun oplossingen de transformatie van de gezondheidszorg daadwerkelijk mogelijk maken. Wilt u ook een plek? Informeer dan naar de mogelijkheden via events@icthealth.nl (we zitten bijna vol).

64

Sprekers

38

Sessies

10

Workshops

8

Zalen