Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
20 oktober 2017
Artikel delen

Acer geeft ‘sneak preview’ van nieuwe smartphone en wearable

Acer heeft tijdens de productpresentatie van zijn nieuwe line-up een ‘sneak preview’ gegeven van een nieuwe smartphone en de eerste wearable die het bedrijf zal uitbrengen. De smartphone en wearable zullen eind juli gebundeld verkocht worden.

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Tijdens de productpresentatie in New York toonde ceo Jason Chen de Acer Liquid Jade. Er werden weinig details gegeven over de smartphone, maar de telefoon krijgt een 5"-scherm, dat beschermd wordt door een laag Gorilla-Glass. De Jade zou daarnaast de dunste smartphone met een ips-scherm zijn.

Samen met de Liquid Jade zal Acer zijn eerste wearable uitbrengen, de Liquid Leap. De Leap is een armband van 17 millimeter dik. Acer zou de interface van de Leap zo simpel mogelijk gehouden hebben. De Leap kan net als andere fitness-armbanden worden gebruikt voor activity tracking, maar is ook geschikt om berichten mee te versturen.

De Leap zal eind juli of begin augustus alleen in een bundeling met de Liquid Jade uitgebracht worden op een ‘gelimiteerd’ aantal markten, voor een onbekende prijs.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Reageer

Geef een antwoord

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen