Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
20 oktober 2017
Artikel delen

De Telecom Adviseur gaat verder als Fortado

Dinsdag 22 april is bekendgemaakt dat De Telecom Adviseur verder gaat onder de naam Fortado. Er is gekozen voor een nieuwe naam omdat het bedrijf anno 2014 veel meer is dan alleen een telecom adviseur.

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Ook voor onafhankelijk advies op het vlak van cloud diensten en connectiviteit kunnen organisaties bij Fortado terecht. Bijvoorbeeld als een organisatie online werkplekken wil creëren, zodat medewerkers overal kunnen werken.

De Telecom Adviseur is in 2007 opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een franchiseorganisatie met ruim 1200 klanten. Op het Fortado-hoofdkantoor in Breda zijn acht medewerkers werkzaam. Er zijn 16 franchisenemers door heel Nederland actief en dat aantal groeit gestaag. Zij ondersteunen organisaties bij het inkopen, implementeren en beheren van toekomstvaste en veilige telecom en cloud diensten.

Fortado onderscheidt zich in de markt door zijn onafhankelijke positie en samenwerking met meer dan 40 providers. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en website (www.fortado.nl).

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Reageer

Geef een antwoord

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen