Programma

Redactieraad

Tip hier de redactie

Volg Geert-Jan van Hal

Twitter LinkedIn

Geert-Jan van Hal

Patiënt, ervaringsdeskundige | CEO-raad Ministerie van VWS | CEO/CXO CR bij het MMC

Geert-Jan van Hal (1984) is als chronisch patiënt geboren met beiderzijds dysplastische nieren. Unilaterale nierdysplasie is goed te behandelen. Bilaterale nierdysplasie is niet met het leven verenigbaar. ‘Ik heb het overleefd’. Dat is een unicum. Vanuit mijn perspectief als patiënt, ervaringsdeskundige en eindgebruiker bekijk en volg ik de ontwikkelingen op het gebied van zorg met e-health, m-health in het bijzonder.

Gezondheid bepaalt de kwaliteit van leven. De kwaliteit van zorg bepaalt in veel gevallen echter de kwaliteit van leven.

Ontwikkel blijvend vanuit de behoefte’, de behoefte van de patiënt en eindgebruiker’. E-health, m-health bieden voor zowel de zorgprofessional als patiënt veel nieuwe kansen, nu en in de toekomst. Hierbij gaat het niet alleen om de technologie, maar over een nieuwe kijk op gezondheid en de gezondheidszorg. De vraag moet altijd zijn en blijven; is de patiënt ermee geholpen? Ontwikkel dus blijvend vanuit behoefte in plaats vanuit alleen de techniek. De toekomstige uitdagingen in de zorg vragen om menselijke en simpele oplossingen.

‘Togheter we care’.

Artikelen van Geert-Jan van Hal

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen