Programma

Wie levert wat?

Tip hier de redactie

Wie levert wat?

Het overzicht met relevante leveranciers voor de zorg.

Ascom is gespecialiseerd in mobiele apparatuur, verpleegoproep- en slimme detectiesystemen, (brand)veiligheid- en beveiligingsoplossingen. We werken met open platformen en verzorgen complete integrale zorgoplossingen.

Meer informatie

Met BeterDichtbij komt u eenvoudig in contact met uw patiënten, op een door u gekozen moment. Bijvoorbeeld om vragen uit te wisselen, herhaalrecepten aan te laten vragen, foto’s en uitslagen uit te wisselen.

Meer informatie

Cisco helpt de gezondheidszorg digitaal te versnellen door digitale barrières te doorbreken en zorgmedewerkers te ondersteunen in het omarmen van de juiste technologische innovaties.

Meer informatie

Huisartsen, apothekers, laboranten en andere zorgverleners gebruiken de IT-oplossingen van CompuGroup Medical, Europa’s grootste ontwikkelaar van eerstelijns zorgautomatisering.

Meer informatie

CWZ is één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland en al 165 jaar hét ziekenhuis van de regio Nijmegen met een toekomstbestendige visie. Hiervoor moderniseren we onze ICT aanzienlijk en implementeren daarin de beste oplossingen.

Meer informatie

Deloitte ondersteunt zorginstellingen. Onze consultants, auditors en accountants, fiscalisten en adviseurs stellen heldere diagnoses en leveren effectieve oplossingen.

Meer informatie

Samen meer tijd voor zorg - Bestel álles voor de zorg thuis. Ruim 35 leveranciers. Leen, koop en spoedbestellingen eenvoudig online zodat er meer tijd overblijft voor de zorg.

Meer informatie

We dragen bij aan de innovatie van het beroepenveld. Om maatschappelijke en regionale vraagstukken te kunnen aangaan, werken wij graag met u samen. Over de grenzen van onze instituten, opleidingen en lectoraten heen.

Meer informatie

KPN Health helpt zorgorganisaties innoveren, met technologie die bijdraagt aan het verbeteren van de patiëntveiligheid, uw medewerkerstevredenheid en de kwaliteit van de zorg.

Meer informatie

Logis.P helpt zorginstellingen al meer dan 10 jaar met het digitaliseren van de patiëntreis. Van afspraak maken en bevestigen, aankomst, aanmelden, wachten tot aan het moment dat de bezoeker zijn eigen weg weer vervolgt.

Meer informatie

MedicalPHIT maakt zorg beter door het realiseren van interoperabiliteit met de inzet van de juiste experts en slimme oplossingen die de zorgprocessen verbeteren. We scoren goed op klant- en medewerkerstevredenheid.

Meer informatie

Iedereen kan te maken krijgen met fysieke, emotionele en psychische problemen. Door inzet van slimme technologie maakt minddistrict persoonlijke zorg op maat en afstand mogelijk die naadloos aansluit op het dagelijks leven van mensen.

Meer informatie

Omring voelt de verantwoordelijkheid om de toekomst van de zorg mede vorm te geven. Met onze mensen, werkwijze en visie geven we richting aan de technologische initiatieven binnen Omring en het veranderende zorglandschap.

Meer informatie

Innovatie. Transformatie. Samenwerking. Dat zijn de kernwoorden wat de gezondheidszorg inspireren om met ons te samenwerken. Toonaangevende technologieën voor een toekomstbestendige zorg. Dat is wat ons drijft.

Meer informatie

Platform24 is een digitaal zorgplatform voor acute en chronische aandoeningen, gebruikt door zorgaanbieders en verzekeringsmaatschappijen. De uitgebreide en innovatieve oplossingen zijn gebouwd om de toegang, efficiëntie en medische veiligheid te verbeteren.

Meer informatie

RAM-IT is dé Cloud Service Partner voor de zorg. Voor ruim 200 organisaties in de Care én Cure leveren wij ICT-diensten op het gebied van werkplekken en infrastructuur en zorgen wij voor een naadloze integratie van nieuwe en oude technologie.

Meer informatie

Relicense biedt zorgorganisaties de kans slim te innoveren. Door significant te besparen met tweedehands Microsoft Software licenties van Relicense, kunnen zij het bespaarde IT-budget inzetten voor andere doeleinden.

Meer informatie

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG's, echo's en longfunctiemetingen.

Meer informatie

Score Media ontwikkelt al 10 jaar mobiele applicaties (iPhone, iPad & Android) voor ziekenhuizen en andere zorgorganisaties. Op zoek naar een app partner? Neem contact op.

Meer informatie

Het online platform om zorginstellingen te ondersteunen bij het plannen en volgen van leerlingen, stagiaires en co-assistenten. En de mogelijkheid om samen met MBO/HBO onderwijsinstellingen de verdeling van stageplaatsen te organiseren.

Meer informatie

Of u nu thuis woont of in de gastvrije omgeving van een van onze zorg- of verpleegcentra: tanteLouise biedt met haar 1.800 medewerkers en 850 vrijwilligers de beste zorg, waar thuis ook is.

Meer informatie

VIGO is een toonaangevende organisatie in jeugdzorg, forensische zorg en ggz. Wij willen de kwaliteit en samenhang van zorg verbeteren. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van resultaatgericht behandelen. En investeren we veel in opleiding, onderzoek, nieuwe technologie en digitale zorgconcepten.

Meer informatie

ZorgSpectrum ondersteunt met één of meerdere progressieve chronische aandoeningen en eventuele gerelateerde aandoeningen die daardoor beperkingen ervaren in het dagelijks leven.

Meer informatie

Meedoen?
Lift een heel jaar (6 edities) in dit overzicht mee en bereik ruim 75000 lezers pér editie!
Daarbovenop plaatsen wij u ook een heel jaar online in het WIE LEVERT WAT overzicht op de website van ICT&health met ruim 1,5 miljoen pageviews per maand!

Ook Interesse? Meld u dan snel aan via [email protected]

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen