Wie zijn wij

ICT&health is het toonaangevend platform voor innovatie in de gezondheidszorg. Door samenwerking met experts uit diverse sectoren van de gezondheidszorg, bieden wij inzicht in relevante ontwikkelingen en baanbrekende innovaties en stimuleren wij samenwerkingen voor een toekomstbestendige gezondheidszorg.

Door onze achtergrond en samenwerking met de zorg, overheid en alle overige stakeholders begrijpen wij de taal, uitdagingen en de wensen van de zorg als geen ander. We kennen de complexiteit en de verschillende disciplines. En hebben de expertise om de juiste verbanden te leggen en onafhankelijke conclusies te trekken. In de snel veranderende wereld scheiden wij voor de zorg het kaf van het koren in wat relevant is en brengen kennis, kunde en partijen bij elkaar. Dit is onze toegevoegde waarde. We voelen ons als een vis in het water als het gaat om de zorg, haar deskundigen en de transformatieve uitdagingen. Wij hebben dan ook maar één doel voor ogen: De gezondheidszorg beter, leuker, toekomstbestendig en voor iedereen beschikbaar maken.

Onze kennis, verankerd in de ICT&health Redactieraad, wordt samengesteld met de inbreng van deskundigen die een bijdrage leveren aan de toekomst van de zorg. Deze Raad omvat medici, wetenschappers, patiënten, beleidsmakers en experts van wereldklasse, geselecteerd op basis van hun diepgaande ervaring en expertise in de gezondheidszorg. De voorzitter van de ICT&health Redactieraad is Prof. dr. Diederik Gommers. Daarnaast werken we nauw samen met kennis- en onderzoeksinstituten verenigd in de Innovation Partner Group.

Veel gestelde vragen

Een nieuwsbericht of artikel kunt u eenvoudig delen met onze redactie via redactie@icthealth.nl. Zij zullen vervolgens contact met u opnemen om verdere publicatie op het ICT&health platform te bespreken.

Alle informatie over onze abonnementen vindt u op de pagina lid worden. Daar kunt u via de knop ‘Abonnement afsluiten’ binnen enkele klikken abonnee worden.

Dat regelt u eenvoudig op deze pagina. Houdt uw abonneenummer bij de hand.

Jammer dat u ons gaat verlaten. Opzeggingen kunnen online, via deze link, geregeld worden.

Is uw organisatie van toegevoegde waarde voor de zorg en haar toekomst dan maakt u kans op een plaats in de Innovation Partner Group.

Wij scheiden namelijk voor de zorg het kaf van het koren en bieden een select aantal koplopers uit het ICT en health kennis en vakgebied een groot podium. En daarmee een plaats in de exclusieve Innovation Partner Group. Het doel? Transformeren van de zorg met de beste partijen, oplossingen, kennis en samenwerkingen.

Is uw organisatie de volgende pionier? Kom in contact met ons via sales@icthealth.nl.

De publicatiedata voor dit jaar zijn als volgt:

Uitgave 1 – Verschijnt op 16 februari 2023
Uitgave 2 – Verschijnt op 13 april 2023
Uitgave 3 – Verschijnt op 15 juni 2023
Uitgave 4 – Verschijnt op 24 augustus 2023
Uitgave 5 – Verschijnt op 26 oktober 2023
Uitgave 6 – Verschijnt op 14 december 2023

Houdt er rekening mee dat de exacte datum dat het blad op uw deurmat ligt enkele dagen kan afwijken.

Voor klachten over de bezorging, of het nazenden, van het ICT&health magazine kunt u terecht bij onze klantenservice via klantenservice@aboland.nl. Houdt uw abonneenummer a.u.b. bij de hand.  

ICT&health biedt zorgorganisaties en zorgleveranciers de mogelijkheid om openstaande vacatures onder de aandacht van ons online lezerspubliek te brengen. Neem daarvoor per mail contact op met redactie@icthealth.nl

Overige

Redactioneel
Je verhaal delen met de zorg of heb je tips en/of vragen rondom nieuws, blogs en artikelen? Dan kunt u een e-mail sturen naar redactie@icthealth.nl.

Evenementen
Klik hier voor informatie over onze evenementen of mail je vragen naar events@icthealth.nl.

Website
Als u hulp nodig heeft met onze site, inclusief technische problemen, neem dan contact op met support@icthealth.nl.

Rechten
Verzoeken met betrekking tot hergebruik van inhoud voor herpublicatie of academisch onderzoek etc. kunnen worden gericht aan info@icthealth.nl.

Abonnementen
Op de website van Abonnementenland kunt u terecht voor al uw vragen en/of wijzigingen met betrekking op uw abonnement. Of bel (0)251 – 257924.

Adverteren
Wilt u ook uw organisatie voor het voetlicht van de zorg brengen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden en stuur een e-mail naar sales@icthealth.nl.

Website/Nieuwsbrieven
Vragen of klachten over onze website en/of nieuwsbrieven kun je terecht bij onze klantenservice via info@icthealth.nl.

Nieuwsbrieven
Klik hieronder om uw aan te melden voor de ICT&health nieuwsbrief. Duizenden deskundigen zijn u al voorgegaan.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Meld je aan voor de ICT&health nieuwsbrief.