Search
Close this search box.
Search

Exertis GO Connect sluit distributieovereenkomst met ZyXEL Exertis

GO Connect, distributeur van communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional services, heeft een distributieovereenkomst gesloten met ZyXEL.

Exertis GO Connect neemt de netwerk- en security-oplossingen op in zijn portfolio en zal deze beschikbaar stellen in de Benelux-markt. Het portfolio van Exertis GO Connect kent de laatste maanden veel uitbreidingen. Met name op het gebied van infrastructuur is dit het geval, waardoor het portfolio op het gebied van netwerk- en security-oplossingen zeer sterk is geworden.

Het portfolio van netwerkoplossingen wordt uitgebreid met ZyXEL-producten zoals de nieuwe ZyWALL VPN Firewall-toepassingen en de Unified Security Gateway (USG)- en Unified Threat Management (UTM)-apparatuur. Daarnaast wordt het portfolio van Exertis GO Connect aangevuld met de draadloze en switching-oplossingen van ZyXEL.

"De communication endpoints-focus van Exertis GO Connect biedt een nieuwe dimensie aan de ZyXEL-channel strategie voor de Benelux", zegt Peter Bos, Head of Channel van ZyXEL Benelux. "Exertis GO Connect biedt resellers toegevoegde waarde. Resellers zijn verzekerd van goede voorraadposities, kennis en technische en commerciële trainingsmogelijkheden binnen hun specialisme.

" "ZyXEL biedt onze partners een compleet portfolio aan netwerk- en security-oplossingen", zegt Remco Ligtvoet, Business Development Manager Networking en Security bij Exertis GO Connect Benelux. "ZyXEL is een snel groeiend merk en wij zijn trots om dit toe te voegen aan ons alsmaar breder wordende portfolio. Onze resellers kunnen hun klanten nu voorzien van complete oplossingen voor kosteneffectief beheer van de gehele netwerkinfrastructuur, inclusief switches, WLAN en Unified Threat Management."

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
Regionale participatiehubs
Subsidie voor coalitievorming voor regionale participatiehubs
Wervingscampagne
Bijzondere wervingscampagne Reinier de Graaf
Neuromorphic Computing
Elektronische devices gebaseerd op neuromorphic computing
Hersenatlas
Zwaartekracht-subsidie voor hersenatlas en het lot van eiwitten
Aneurysma
Nieuwe betrouwbare methode om aneurysma’s te volgen
leerling-verpleegkundigen
Albert Schweitzer succesvol met behoud leerling-verpleegkundigen
Databeschikbaarheid
Betere zorg dankzij goede databeschikbaarheid
Woonomgeving
Empathische woonomgeving past zich aan bij wensen bewoners
Gegevens delen
Derde pilot proactief gegevens delen
Digitalisering expertisecentrum
Expertisecentrum bundelt kennis digitalisering en welzijn
Volg jij ons al?