Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Exertis GO Connect sluit distributieovereenkomst met ZyXEL Exertis

GO Connect, distributeur van communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional services, heeft een distributieovereenkomst gesloten met ZyXEL.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Exertis GO Connect neemt de netwerk- en security-oplossingen op in zijn portfolio en zal deze beschikbaar stellen in de Benelux-markt. Het portfolio van Exertis GO Connect kent de laatste maanden veel uitbreidingen. Met name op het gebied van infrastructuur is dit het geval, waardoor het portfolio op het gebied van netwerk- en security-oplossingen zeer sterk is geworden.

Het portfolio van netwerkoplossingen wordt uitgebreid met ZyXEL-producten zoals de nieuwe ZyWALL VPN Firewall-toepassingen en de Unified Security Gateway (USG)- en Unified Threat Management (UTM)-apparatuur. Daarnaast wordt het portfolio van Exertis GO Connect aangevuld met de draadloze en switching-oplossingen van ZyXEL.

"De communication endpoints-focus van Exertis GO Connect biedt een nieuwe dimensie aan de ZyXEL-channel strategie voor de Benelux", zegt Peter Bos, Head of Channel van ZyXEL Benelux. "Exertis GO Connect biedt resellers toegevoegde waarde. Resellers zijn verzekerd van goede voorraadposities, kennis en technische en commerciële trainingsmogelijkheden binnen hun specialisme.

" "ZyXEL biedt onze partners een compleet portfolio aan netwerk- en security-oplossingen", zegt Remco Ligtvoet, Business Development Manager Networking en Security bij Exertis GO Connect Benelux. "ZyXEL is een snel groeiend merk en wij zijn trots om dit toe te voegen aan ons alsmaar breder wordende portfolio. Onze resellers kunnen hun klanten nu voorzien van complete oplossingen voor kosteneffectief beheer van de gehele netwerkinfrastructuur, inclusief switches, WLAN en Unified Threat Management."

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen