Search
Close this search box.
Search

Philips lanceert HeartStart Intrepid met IntelliSpace Connect

Philips introduceert de HeartStart Intrepid-monitor/defibrillator met IntelliSpace Connect. Deze oplossing is ontwikkeld om klinische en operationele efficiëntie te bieden in elke fase van de spoedeisende hulp, en biedt zorgverleners de mogelijkheid om patiënten zowel binnen als buiten het ziekenhuis te evalueren en te behandelen tijdens medische noodsituaties.

De HeartStart Intrepid-monitor/defibrillator kan in verschillende spoedeisende situaties in het ziekenhuis worden gebruikt zodat zorgverleners de patiënt en situatie kunnen beoordelen en de juiste behandeling kunnen geven, zoals defibrillatie als een patiënt een plotselinge hartstilstand heeft.

De cloud-based IntelliSpace Connect-oplossing die de gegevens van patiënten beheert, is cruciaal voor het creëren van gecoördineerde zorg tijdens het traject van de patiënt. IntelliSpace Connect ondersteunt de integratie van gegevens over de noodsituatie naar een elektronische patiëntzorgrapportage (ePCR) en elektronische medische dossiers (EMR/EHR). Informatie nauwkeurig registreren maakt de facturatie eenvoudiger terwijl gegevens veilig opslaan ervoor zorgt dat de evaluatie van de situatie na de gebeurtenis de initiatieven voor kwaliteitsverbetering stimuleert. 

Visuele begeleiding bij ernstige complicaties

Om te helpen bij reanimatie, biedt de Intrepid ook de QCPR-oplossing die geïntegreerde reanimatiefeedback geeft en begeleiding biedt voor zowel compressies als ventilaties. Daarnaast introduceert Philips met de HeartStart Intrepid Traumatic Brain Injury (TBI) Advisory, een unieke functie die de vitale tekens van de patiënt beoordeelt om zo een visuele begeleiding aan te bieden die ernstige complicaties kan voorkomen bij patiënten met vermoedelijke TBI.

 Toegang tot IntelliSpace Connect is mogelijk via een browser waardoor gespecialiseerde hardware- en software-upgrades overbodig zijn. Aangedreven door Philips HealthSuite, een veilig en betrouwbaar cloud-platform, biedt IntelliSpace Connect een eenvoudige, kosteneffectieve optie voor ziekenhuizen via een Software-as-a-Service-mode.

Uitbreiding IntelliSpace Enterprise Edition-portfolio

Tijdens de recente editie van het congres HIMMS introduceerde Philips nieuwe oplossingen binnen zijn IntelliSpace Enterprise Edition-portfolio. IntelliSpace Enterprise Edition is een combinatie van Philips Radiologie- en Cardiologieportfolio’s, en PerformanceBridge. Deze editie omvat nu ook het nieuwe IntelliSpace Precision Medicine Oncology Platform, IntelliSpace Precision Medicine Genomics en de IntelliSpace Exchange solutions.

Het gaat volgens Philips om een pakket aan bedrijfsbrede gezondheidsinformatica dat adaptieve intelligentie en geavanceerde technologie gebruikt, aangedreven door Philips HealthSuite. Het systeem moet zorginstellingen in staat stellen tijdig, op de juiste plaats, en op het juiste moment weloverwogen beslissingen te nemen.

maarten

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
subsidies
Nieuwe subsidies voor innovatieve therapie tegen dementie
exergaming
Exergaming laat mensen meer en langer bewegen
app
Zuyderland kiest óók voor berichtenfunctie BeterDichtbij
Cardioloog Eelko Ronner van het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft een robotecho ontworpen waarmee sneller en eenvoudiger een hartecho kan worden gemaakt. (Afbeelding: Corbotics)
Sneller hartecho maken met robot
cardioloog
Ieder hart heeft eigen elektrische vingerafdruk
Dragon Medical One MCL
Dragon Medical One bespaart MCL-artsen tot 45 minuten per dag 
preventie
Europese subsidies beschikbaar om preventie digitaal te ondersteunen
Onderzoeksdata Lowlands
Onderzoeksdata verzamelen tijdens Lowlands
Nierschade onderzoek
Zoektocht naar eerder vaststellen nierschade met AI
Longaandoeningen
Nieuwe perspectieven bij longaandoeningen
Volg jij ons al?