ICT&health Experience: 1001 gezichten van e-health

Op 26 januari a.s. staat in De Jaarbeurs volledig in het teken van technologische Innovaties in de zorg tijdens de ICT&health Experience. Keynote spreker is Staatssecretaris Martin van Rijn. Dankzij een gevarieerd programma spijkeren bezoekers in één dag hun ervaring én kennis bij over digitale zorg.

De ICT&health Experience is meer dan een line-up van sprekers. In een gemixt programma van lezingen, innovaties in de praktijk en zelfdoen sessies, worden bezoekers ondergedompeld in een dag vol belevenis. Nieuwe ervaringen, nieuwe ontwikkelingen, nieuw netwerk, luisteren naar patiëntperspectief en leren van best practises uit de zorg zelf. Dat is de ICT&health Expercience.

ICT&health Experience bouwt met dit jaarlijks terugkerende event voort op de e-healthweek die in juni 2016 in de beurs van Berlage plaatsvond. Het is een congres waar de zorgsector, van bestuurder tot aan met de verzorgers aan het bed, kennis maakt met de relevante technologische ontwikkelingen, toepassingen, implementaties, financiering en regelgevingen.

Digitale zorg in de praktijk

Het ICT&health Experience is een dag waarin zorgprofessionals, zorgverleners, bestuurders, overheid en gemeenten de technologische oplossingen daadwerkelijk gaan zien en kunnen uitproberen.
Bezoekers kunnen kennis opdoen via een reeks inhoudelijke en interactieve lezingen, met een uitgebreide mogelijkheid voor Q en A. Staatssecretaris Martin van Rijn en en Lucien Engelen zijn keynote sprekers tijdens dit event en duiden de route van de transformatieve zorg.

Het programma wordt samengesteld in samenwerking met de redactieraadsleden van ICT&health en het ministerie VWS. Het event wordt gefilmd en live gestreamd op deze website.

Expertlezingen

Aansluitend aan het bovenstaande bieden we de bezoekers ook de mogelijkheid om ook de inhoudelijke lezingen van onze Innovation Partners te volgen. Dit zijn namelijk de experts als het gaat om technologie en de implementatie daarvan in de zorg.

Accelereer e-health

Een uniek programma is Accelereer uw e-health in één dag, een samenwerking van ICT&health en Advance Healthcare. In groepen van telkens 10 personen wordt één e-health thema binnen één dag volledig uitgewerkt. U gaat naar huis met een concept, een financiering en nog veel meer. Tijdens de ICT&health Experience vindt de aftrap van dit programma plaats.

Uiteraard wordt de ICT en health Experience afgesloten met een goed verzorgde netwerkborrel.

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
Gegevensuitwisseling
Mandaat EHDS: Nederland verzilvert 4 hoofdposities
Rathenau
Risico’s AI vragen om terughoudendheid in gebruik
Ketenmonitoring hackathon
Proefproject aanvullende ketenmonitoring en -logging afgerond
toestemmingsplatform
Eerste apotheek aangesloten op online toestemmingsplatform Mitz
mock-up operatiecentrum
Oefenenen in mock-up van nieuw operatiecentrum UMCG
Lichaamsgeluiden wearable
Akoestische wearable monitort lichaamsgeluiden
Digitaal contact
Uw Zorg Online en BeterDichtbij integreren digitale diensten
Partnerportaal
Eenmalig inloggen bij partnerportaal voor juiste informatie
Het programma HDAB-NL wil een veilige toegang waarborgen tot gezondheidsgegevens.
VWS start programma Health Data Access Body (HDAB-NL)
Hartcentrum samenwerking
Bundelen van krachten moet leiden tot één hartcentrum
Volg jij ons al?

Je hebt een abonnement nodig om verder te lezen.

Je 3e gratis artikel is voorbij, klik op de button onderin om een abonnement af te sluiten.