Nieuw in de redactieraad

Informatie doorgeven waar een ander beter van wordt. Dat is wat ik doe. Ik ben Kelly Nijhof, voormalig analist pathologie, wetenschapsjournalist in de oncologie, oprichter van communicatiebureau Media4 Oncology en freelance redacteur bij BNR Nieuwsradio. Ik ben journalist in hart en nieren. Iemand die van actie houdt, geen gezeur, oplossen, vooruit gaan. Ik heb eerst 15 jaar als analist op de pathologie gewerkt. Daar kon ik gevoelsmatig direct iets betekenen voor de kankerzorg, een specialisme wat me aan mijn hart gaat. Ik zag tot mijn schrik gaten en een enorme versnippering van belangrijke mediaberichten voor artsen uit de hele keten van de oncologie.

Ik heb mijn baan als analist daarom opgezegd en heb www.oncology.nl gebouwd. Niet alleen de nieuwste innovaties, ook economische en politieke zaken hebben soms direct effect op het werk van de specialist. Dat mogen ze niet missen, het kan hen vooruit helpen in het werk waar uiteindelijk de patiënt beter van wordt. Mijn tekst – en communicatie bureau Media4Oncology draagt dit platform. Een mooie combinatie met Oncology.nl, omdat het team waarmee ik werk zo steeds meer expertise en kennis opbouwt. Het mes snijdt aan twee kanten, want ook daar is behoefte aan in de oncologie, een redactie team die de werkvloer écht kent. Ik ben een mens die de lat lekker hoog legt en graag snel schakelt. Daarom werk ik ook voor BNR Nieuwsradio als redacteur voor het programma BNR Beter, een prikkelend programma over de gezondheidszorg voor ondernemende mensen.

Voor ICT en health zie ik mijzelf als ogen en oren in het veld. Niet alleen voor een goed verhaal, maar om te helpen vooruit te komen. Het is niet de pen die machtig is, niet meer het woord, het zijn de connecties die je legt en saamhorigheid waardoor we vooruit komen.

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
wervelkolom
MST Introduceert nieuwste robot voor neurochirurgie
Kind in ziekenhuis
Studie naar ‘minder piepjes en alarmen’ op IC gehonoreerd
Innovaties Radiologie
Philips toont nieuwste innovaties op radiologieconferentie
duurzaamheid
Zorgaanbieders moeten samen richting geven aan duurzaamheid
Prostaatonderzoek MRI
Ontwikkeling AI-oplossingen voor MRI- prostaatonderzoek
ICT rukt snel op in de zorg en is bij steeds meer toepassingen nodig. Investeringen in ICT blijven volgens de ICT Benchmark Ziekenhuizen om verschillende redenen achter, waardoor de zorgtransitie lastiger verwezenlijkt kan worden.
Beperkte ICT-investeringen remmen zorgtransformatie
Radiologie Beeldbeschikbaarheid
De sneltrein naar de Rijkszorgdatastaat
RIVM
Rapportage RIVM: Data bewijst effectiviteit gecombineerde leefstijlinterventie
Sensoren Prothese
Sensoren in prothese-enkel zorgen voor evenwicht
Digitaal contact
Digitaal contact via de app groeit bij Bravis
Volg jij ons al?

Je hebt een abonnement nodig om verder te lezen.

Je 3e gratis artikel is voorbij, klik op de button onderin om een abonnement af te sluiten.