Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Gemeente Bronckhorst trekt 7,5 ton uit voor zorgideeën

De gemeente Bronckhorst stelt 750.000 euro beschikbaar voor nieuwe initiatieven van inwoners en organisaties op het gebied van zorg en welzijn. Doel van de plannen moet zijn om de samenwerking in de zorg te verbeteren.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Wij willen als gemeente dat de burgers meer op eigen benen gaan staan

"We hopen dat er nu mensen gaan opstaan en gestimuleerd worden", zegt Antoon Peppelman, wethouder in Bronckhorst. "Wij willen als gemeente dat de burgers meer op eigen benen gaan staan, daar moet je ook wat voor over hebben." Een subsidie kan tot en met 2018 aangevraagd worden via de website van de gemeente.

Adviescommissie

De aanvragen worden beoordeeld door een adviescommissie bestaande uit 2 inwoners, een lid van de Bronckhorster participatieraad en 2 medewerkers van de gemeente. Zowel maatschappelijke organisaties als inwoners kunnen een initiatief indienen. Voor de organisaties geldt echter wel dat zij hun plan samen met burgers opgezet moeten hebben.

Bron: de Stentor

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen