Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
20 oktober 2017
Artikel delen

Handzame medische zakcomputer

Advantech, producent van medisch gecertificeerde computer systemen, introduceert de Pocket Pad, een revolutionaire handheld computer speciaal ontworpen voor gebruik in de gezondheidszorg.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Voor gebruik in toepassingen zoals EPD, BCMA/CLMA, CPOE en PACS. Het is een perfecte aanvulling op het bestaande ziekenhuis informatie systeem (ZIS), en is ideaal als PDA te gebruiken. De Pocket Pad is in een hand vast te houden en kan op een medische computer kar worden gemonteerd. Het heeft een IP54 certificering en is voorzien van de laatste Intel® Atom™ Bay Trail-T processor. Tevens is deze Pocket Pad geschikt voor Microsoft® Windows 8.1. Het lichtgewicht apparaat heeft een geïntegreerde 1D/2D barcode scanner, camera’s aan de voor en achterzijde een groot aantal aansluitmogelijkheden.

Een volledige medische computer op zakformaat
De Pocket Pad heeft een IP54 behuizing om het apparaat te beschermen tegen stof en water en is gemakkelijk te reinigen met antibacteriële middelen die besmetting voorkomen. Het heeft een valtest van 90 cm doorstaan en blijft probleemloos werken. De batterij is snel opgeladen en biedt 4-6 uur ononderbroken gebruik. Het heeft een 7 inch HD multi-touch P-Cap aanraakscherm. De Pocket Pad draait op Microsoft Windows 8.1.

Een kleine computer boordevol functies

Met een gewicht van slechts 400 gram is deze Pocket Pad een echte zwaargewicht. Aan de voorzijde een twee megapixel camera, aan de achterzijde een 8 megapixel cameral met autofocus en flitser, ideaal voor video-berichten. Met een GPS voor locatie toepassingen, NFC, een microSD kaartslot, HDMI en USB3.0 aansluiting voor praktisch gebruik. De Pocket Pad is in staat om gemakkelijk data uit te wisselen met een verscheidenheid van ZIS platformen die in de medische wereld worden toegepast. Het ergonomisch design is gemakkelijk te dragen door een veilige draagriem en het touchscreen is te bedienen met een stylus pen.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen