Search
Close this search box.
Search

Handzame medische zakcomputer

Advantech, producent van medisch gecertificeerde computer systemen, introduceert de Pocket Pad, een revolutionaire handheld computer speciaal ontworpen voor gebruik in de gezondheidszorg.

Voor gebruik in toepassingen zoals EPD, BCMA/CLMA, CPOE en PACS. Het is een perfecte aanvulling op het bestaande ziekenhuis informatie systeem (ZIS), en is ideaal als PDA te gebruiken. De Pocket Pad is in een hand vast te houden en kan op een medische computer kar worden gemonteerd. Het heeft een IP54 certificering en is voorzien van de laatste Intel® Atom™ Bay Trail-T processor. Tevens is deze Pocket Pad geschikt voor Microsoft® Windows 8.1. Het lichtgewicht apparaat heeft een geïntegreerde 1D/2D barcode scanner, camera’s aan de voor en achterzijde een groot aantal aansluitmogelijkheden.

Een volledige medische computer op zakformaat
De Pocket Pad heeft een IP54 behuizing om het apparaat te beschermen tegen stof en water en is gemakkelijk te reinigen met antibacteriële middelen die besmetting voorkomen. Het heeft een valtest van 90 cm doorstaan en blijft probleemloos werken. De batterij is snel opgeladen en biedt 4-6 uur ononderbroken gebruik. Het heeft een 7 inch HD multi-touch P-Cap aanraakscherm. De Pocket Pad draait op Microsoft Windows 8.1.

Een kleine computer boordevol functies

Met een gewicht van slechts 400 gram is deze Pocket Pad een echte zwaargewicht. Aan de voorzijde een twee megapixel camera, aan de achterzijde een 8 megapixel cameral met autofocus en flitser, ideaal voor video-berichten. Met een GPS voor locatie toepassingen, NFC, een microSD kaartslot, HDMI en USB3.0 aansluiting voor praktisch gebruik. De Pocket Pad is in staat om gemakkelijk data uit te wisselen met een verscheidenheid van ZIS platformen die in de medische wereld worden toegepast. Het ergonomisch design is gemakkelijk te dragen door een veilige draagriem en het touchscreen is te bedienen met een stylus pen.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
Hersenatlas
Zwaartekracht-subsidie voor hersenatlas en het lot van eiwitten
Aneurysma
Nieuwe betrouwbare methode om aneurysma’s te volgen
leerling-verpleegkundigen
Albert Schweitzer succesvol met behoud leerling-verpleegkundigen
Databeschikbaarheid
Betere zorg dankzij goede databeschikbaarheid
Woonomgeving
Empathische woonomgeving past zich aan bij wensen bewoners
Gegevens delen
Derde pilot proactief gegevens delen
Digitalisering expertisecentrum
Expertisecentrum bundelt kennis digitalisering en welzijn
wiel
Wiel zelf uitvinden hoeft niet, maar ontwikkel er wel op door
breuk
Virtual Fracture App slaat aan in Albert Schweitzer
monitor
E-healthmonitor signaleert stagnerende inzet digitale zorg
Volg jij ons al?