Health Valley Event 2015

di 20 januari 2015 - 16:33
HVE2015-header-Netwerkapp-620x200
Innovatie
Nieuws

Het jaarlijkse Health Valley Event 2015 dat op 18 maart a.s. in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen plaatsvindt is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector.

Where health leads innovation

Op het Health Valley Event 2015 is volop aandacht voor de rol van de zorg bij innovatie in de praktijk. Hoe kunnen kennisinstellingen, zorginstellingen en ondernemers samen de schouders zetten onder zorginnovatie? Waar liggen mogelijkheden om zorginnovaties te versnellen? En hoe kan de zorg hierin een belangrijke rol vervullen?

Bent u werkzaam in de health sector? Of houdt u zich bezig met business, innovatie en wetenschap in health? Dan mag u dit evenement niet missen!

Het programma omvat veel workshops, parallelle sessies, een investorslounge en volop netwerkmogelijkheden. Een greep uit de keynotes: Yuri van Geest (trendwatcher), Caroline Hummels (hoogleraar TU/e) en Tiana van Grinsven (lid van de rvb Espria en Woonzorg Nederland). Dagvoorzitter Diederik Jekel, wetenschapsjournalist en bekend van onder andere 'De wereld draait door'.

Voor professionals werkzaam in de zorg is er dit jaar een apart parallel programma, 'Innovatie: lust of last?' met inhoudelijke sessies over de praktische toepassingen van zorginnovaties en de eisen die dit stelt aan medewerkers.

Meer actuele informatie over het programma en deelname is te vinden op www.health-valley.nl