Help mee aan het succes van de E-healthweek 2017!

8 augustus 2016
Nieuws

Het gaat razendsnel met de ontwikkelingen in e-health. Dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen en er wordt keihard gewerkt aan een gezondere samenleving met behulp van de digitale wereld. En toch zijn er heel veel mensen die geen idee hebben wat e-health is en kan betekenen voor de zorg en gezondheid. Tijd om de ogen te openen!

Daar is de e-healthweek 2017 voor bedoeld. Van 21 t/m 27 januari zetten e-healthontwikkelaars op locatie hun deuren open om te laten zien wat zij ontwikkelen, hoe e-health gebruikt wordt en om te helpen de mensen bewuster te laten worden van de ontwikkelingen die reeds toepasbaar zijn. De organisatie van de E-healthweek 2017 kan uw hulp goed gebruiken.

Stel ook uw deuren open, geef uw visie of attendeer de organisatie op bijzondere initiatieven, daar helpt u de bezoekers en uzelf enorm mee. Als we met zijn allen de (digitale) schouders eronder zetten, van zorginstelling tot leverancier, van ouderenbond tot hogeschool en van patiëntenplatform tot gemeente, maken we samen Nederland bewuster van het belang van e-health.

Wilt u ook onderdeel zijn van de E-healthweek 2017? Meld u zich dan hier aan als partner. Wij nemen dan snel contact met u op.