Search
Close this search box.
Search

ICT&health Internationaal: João Bocas lid van de redactieraad

Technologische ontwikkelingen en innovaties in de zorg krijgen wereldwijd steeds meer aandacht en zijn van groot maatschappelijk belang. Landsgrenzen vervagen en op Internationaal vlak zijn ook steeds meer samenwerkingsverbanden mogelijk. Zaak dus om de ontwikkelingen inzichtelijk te maken, van elkaars ervaringen te leren en Nederland goed op de kaart te houden. Onlangs is bekend gemaakt dat ICT&health daarom naast haar Nederlandse uitgave, ook Internationaal gaat verschijnen.

Internationale Redactieraad

ICT&health International begint steeds meer vorm te krijgen en richt zijn internationale redactieraad in met experts uit diverse landen en disciplines. Ook e-health expert Jao Bocas sluit zich aan bij de internationale versie van het Nederlandse ICT&health-platform. João is een ‘specialist en beïnvloeder’ op het gebied van wearables, digitale gezondheidsvraagstukken en big data in de zorg.

Het helpen van anderen, het delen van ervaringen, het overdragen van kennis, samenwerken en het doorgeven van de nieuwste trends op het gebied van innovatie in de digitale wereld van de gezondheidszorg. Dat is de passie van João Bocas uit Groot-Brittannië. Hij heeft ruim 20 jaar hands-on ervaring in professionele sport- en grootzakelijke omgevingen en is (met bijna 55.000 volgers op Twitter) actief op social media.

João Bocas neemt in de redactieraad zitting naast de huidige leden. Dat zijn op dit moment Prof dr. Bert Vrijhoef, Mehrdad Omidvar, Christina Roosen, Lucien Engelen (voorzitter van de redactieraad) en Tom Xhofleer (CEO, oprichter van ICT&health).

Internationale board

ICT&health streeft naar een internationale board met experts en kritische leden, die het belangrijk vinden om de beslissers en medisch specialisten in de zorg goed te informeren. En mede vorm willen geven aan een wereld waarin e-health toepassingen patiënten helpen de voor hen passende zorg te bieden en zo bij te dragen aan een betere gezondheid van mensen wereldwijd.
 
ICT&health International kunt u online vinden via www.ictandhealth.com en via Twitter op @ICThealth_INT

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
Hersenatlas
Zwaartekracht-subsidie voor hersenatlas en het lot van eiwitten
Aneurysma
Nieuwe betrouwbare methode om aneurysma’s te volgen
leerling-verpleegkundigen
Albert Schweitzer succesvol met behoud leerling-verpleegkundigen
Databeschikbaarheid
Betere zorg dankzij goede databeschikbaarheid
Woonomgeving
Empathische woonomgeving past zich aan bij wensen bewoners
Gegevens delen
Derde pilot proactief gegevens delen
Digitalisering expertisecentrum
Expertisecentrum bundelt kennis digitalisering en welzijn
wiel
Wiel zelf uitvinden hoeft niet, maar ontwikkel er wel op door
breuk
Virtual Fracture App slaat aan in Albert Schweitzer
monitor
E-healthmonitor signaleert stagnerende inzet digitale zorg
Volg jij ons al?