Search
Close this search box.
Search

Partnership ICT&health en PCHAlliance (HIMSS) lanceren studiereizen met impact

Dagelijks werkt u aan innovatie in de zorg. Vanaf 2018 kunt u uw netwerk en kennis versneld uitbreiden met behulp van het exclusieve studiereis aanbod van ICT&health in een samenwerking met HIMSS en the Personal Connected Health Alliance. Het aantal plaatsen voor deze reizen is echter beperkt.

Exclusief aanbod voor lezers van ICT&health: Vergroot uw kennis en de impact van innovatie in de zorg door wereldwijd van elkaar te leren en elkaar live te ontmoeten. ICT&health biedt hiervoor in een samenwerking met The PCHAlliance en HIMSS vanaf 2018 exclusieve studiereizen met impact aan.

Impact

Deelnemers aan de studiereizen van ICT&health willen groeien door te leren en door op internationaal niveau te sparren met de top. De ICT&health delegatie bezoekt vanaf 2018 een aantal internationale bijeenkomsten en ontmoeten daar onder meer de key sprekers en bezoekers. Aansluitend brengt de delegatie exclusieve bezoeken aan overheden en toonaangevende kennisinstellingen, innovatielabs, ziekenhuizen en zorginstellingen. Zo staan bijvoorbeeld bezoeken aan o.a. de FDA, Mayo Clinic, MIT, The Commonwealth Fund, Center for Connected Health, MassChallenge, 1776 incubator, Medstar Innovation Institute en een reeks aan overige reeds op de agenda.

Internationale top

De studiereizen duren gemiddeld een werkweek en zijn bedoeld voor beleidsmakers overheid, raden van bestuur en toezichthouders binnen de gezondheidszorg, medici, onderzoekers, ceo’s en managers van zorggerelateerde instellingen en bedrijven. De studiereizen hebben als doel kennis te verrijken, innovatie en samenwerkingen te bevorderen en de implementatie daarvan binnen de zorg te versnellen.

Kortom, een unieke kans om inhoudelijk op Internationaal beleidsniveau te sparren met de top. Tijdens de studiereizen worden de laatste doorbraken onthult, controversiële problemen besproken en uitdagingen van het zorgsysteem omgezet in nieuwe kansen.

Maak uw keuze uit het 2018 aanbod:

  • HIMSS18 Annual Conference, 5 t/m 9 maart in Las Vegas NV
  • Precision Medicine Summit, 14 t/m 18 mei in Washington DC  
  • HIMSS Europe Conference, 27 t/m 29 mei in Barcelona
  • Healthcare Security Forum & Big Data + Healthcare Analytics Forum 11 t/m 15 juni in San Francisco
  • Connected Health Conference, 15 t/m 19 oktober in Boston
  • Global Digital Health Forum, 1 t/m 5 december in Washington DC.

Inschrijven

Meer informatie over de inschrijving, data, verblijf, bezoeken en prijzen is binnenkort beschikbaar. Per reis zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. U kunt alvast vrijblijvend een plaats reserveren door een e-mail te sturen naar studiereizen@icthealth.nl onder vermelding van de bestemming naar keuze.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
AI
Hoe AI urologische problemen bij baby’s voorspelt
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Parkinson Punt Zuyd
Website Parkinson Punt Zuyd gelanceerd
Narcolepsie
Nieuwe app voor brede behandelaanpak narcolepsie
Zorgorganisatie ZuidOostZorg pioniert in haar verpleegklinieken ondertussen al volop met de inzet van Medido medicijndispensers.
Verpleegklinieken pionieren succesvol met medicijndispensers
AI-opleiding
AI-opleiding voor medewerkers ETZ
zelfherstel
Zebravis onderzoek werpt nieuw licht op behandeling blindheid
Transparantie zorg
Politiek eist meer transparantie over kwaliteit van zorg
Volg jij ons al?