Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Slimme voorraadoplossing voor de gezondheidszorg beschikbaar

Infor komt met Infor Inventory Intelligence for Healthcare, die zorginstellingen inzicht moet geven in voorraadniveaus. De nieuwe applicatie van Info biedt volgens het bedrijf concreet inzicht in voorraadniveaus en is ontworpen door het Infor Dynamic Science Labs-team.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Infor gebruikt wetenschappelijke aanbevelingen om  voorraadniveaus te behouden op basis van de verschillende behoeften van een ziekenhuis, zorgafdelingen en patiënten. Met Infor Inventory Intelligence for Healthcare kunnen gebruikers naast het verzamelen, rapporteren en distribueren van informatie over voorraadniveaus naar eigen zeggen ook anticiperen en reageren op problemen.

Bestellen op basis van algoritmes

Het programma biedt de data en tools ervoor te zorgen dat de voorraadniveaus altijd het gewenste niveau hebben. De applicatie bevat algoritmes die gebruikmaken van de order- en transactiegeschiedenis om actief en op intelligente wijze de voorraad in de magazijnen te bewaken. Hiermee kunnen zorginstellingen tekorten minimaliseren. Kostenbesparing is dan wellicht mogelijk door niet een te grote voorraad aan te houden. Indien een organisatie te weinig voorraad heeft, zorgt de Infor-oplossing ervoor dat deze aangevuld wordt.

Organisaties kunnen ook stelselmatig parameters updaten, wat betekent dat voorraadniveaus na verloop van tijd worden aangepast op basis van recente veranderingen in data en nieuwe trends. Infor Inventory Intelligence for Healthcare bevat regels om ervoor te zorgen dat deze veranderingen zinvol zijn voor voorraadcoördinatoren, zonder daarbij het werk van zorgverleners te verstoren.  Infor is in Nederland gevestigd in Barneveld.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen