Search
Close this search box.
Search

Slimme voorraadoplossing voor de gezondheidszorg beschikbaar

Infor komt met Infor Inventory Intelligence for Healthcare, die zorginstellingen inzicht moet geven in voorraadniveaus. De nieuwe applicatie van Info biedt volgens het bedrijf concreet inzicht in voorraadniveaus en is ontworpen door het Infor Dynamic Science Labs-team.

Infor gebruikt wetenschappelijke aanbevelingen om  voorraadniveaus te behouden op basis van de verschillende behoeften van een ziekenhuis, zorgafdelingen en patiënten. Met Infor Inventory Intelligence for Healthcare kunnen gebruikers naast het verzamelen, rapporteren en distribueren van informatie over voorraadniveaus naar eigen zeggen ook anticiperen en reageren op problemen.

Bestellen op basis van algoritmes

Het programma biedt de data en tools ervoor te zorgen dat de voorraadniveaus altijd het gewenste niveau hebben. De applicatie bevat algoritmes die gebruikmaken van de order- en transactiegeschiedenis om actief en op intelligente wijze de voorraad in de magazijnen te bewaken. Hiermee kunnen zorginstellingen tekorten minimaliseren. Kostenbesparing is dan wellicht mogelijk door niet een te grote voorraad aan te houden. Indien een organisatie te weinig voorraad heeft, zorgt de Infor-oplossing ervoor dat deze aangevuld wordt.

Organisaties kunnen ook stelselmatig parameters updaten, wat betekent dat voorraadniveaus na verloop van tijd worden aangepast op basis van recente veranderingen in data en nieuwe trends. Infor Inventory Intelligence for Healthcare bevat regels om ervoor te zorgen dat deze veranderingen zinvol zijn voor voorraadcoördinatoren, zonder daarbij het werk van zorgverleners te verstoren.  Infor is in Nederland gevestigd in Barneveld.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
DigiPunt zorg
DigiPunt, thuismonitoring astmapatiënten en digitale recepten
Financiering passende zorg
Subsidieoproep passende zorg in verpleging en verzorging
diagnostiek
Goede zorg begint met goede diagnostiek
transformatieplan CWZ
Positieve beoordeling voor transformatieplan CWZ
Regioplannen NZa
NZa pleit voor meer meetbare doelen in regioplannen
e-learning
E-learning breder ingezet bij digitalisering ziekenhuizen
De WHO heeft onlangs de kick-off gegeven voor het Global Initiative on Digital Health (GIDH). Het doel van het initiatief is om de implementatie van de ‘Wereldwijde strategie voor digitale gezondheidszorg 2020-2025’ te versterken en te versnellen.
Global Initiative on Digital Health officieel van start
Oncologienetwerk
Nieuw oncologienetwerk Noord- en Oost-Nederland
Verbeterprogramma ouderenzorg
Samenwerking centraal in verbeterprogramma Samen Beter
eiwitten
Menselijke eiwitten herkennen met nieuwe techniek
Volg jij ons al?