ICT&health Conference 2018

Op de slotdag van de e-healthweek bent u welkom op de ICT&health Conference 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Op de laatste dag van de e-healthweek, vrijdag 26 januari 2018, organiseert ICT&health de ICT&health Conference. Tijdens deze gratis bijeenkomst voor de zorg belichten diverse sprekers vanuit verschillende invalshoeken de mogelijkheden van nieuwe toepassingen in de zorg en te overwinnen obstakels.
De focus van het congres ligt, net als tijdens de hele e-healthweek, op het in de praktijk inzetten en ervaren van toepassingen in de zorg. Hoe gaan we implementeren? Hoe kunnen zorginnovaties worden opgenomen in het zorgsysteem? Wat is de rol van de patiënt, van de mantelzorger, wat van de zorginstellingen? En welke rol spelen de financiers en de overheid?

Voorbeelden van toepassingen

In de grote zaal van het Beatrix Theater kunt u luisteren naar inspirerende sprekers. Zij vertellen elk een deel van het verhaal. Bijvoorbeeld de patiënt of de patiëntenplatforms. Zij vertellen wat innovatie voor hen betekent. Of vanuit gemeentes die op het sociale domein steeds meer de mogelijkheden van e-health gaan zien. Er zullen verschillende voorbeelden van toepassingen voorbijkomen zoals online behandelingen door GGZ instellingen, het PGO. Maar ook kennisinstituten als Nivel en NICTIZ, de partijen achter de ehealthmonitor zullen onderzoeksresultaten toelichten.

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
wervelkolom
MST Introduceert nieuwste robot voor neurochirurgie
Kind in ziekenhuis
Studie naar ‘minder piepjes en alarmen’ op IC gehonoreerd
Innovaties Radiologie
Philips toont nieuwste innovaties op radiologieconferentie
duurzaamheid
Zorgaanbieders moeten samen richting geven aan duurzaamheid
Prostaatonderzoek MRI
Ontwikkeling AI-oplossingen voor MRI- prostaatonderzoek
ICT rukt snel op in de zorg en is bij steeds meer toepassingen nodig. Investeringen in ICT blijven volgens de ICT Benchmark Ziekenhuizen om verschillende redenen achter, waardoor de zorgtransitie lastiger verwezenlijkt kan worden.
Beperkte ICT-investeringen remmen zorgtransformatie
Radiologie Beeldbeschikbaarheid
De sneltrein naar de Rijkszorgdatastaat
RIVM
Rapportage RIVM: Data bewijst effectiviteit gecombineerde leefstijlinterventie
Sensoren Prothese
Sensoren in prothese-enkel zorgen voor evenwicht
Digitaal contact
Digitaal contact via de app groeit bij Bravis
Volg jij ons al?

Je hebt een abonnement nodig om verder te lezen.

Je 3e gratis artikel is voorbij, klik op de button onderin om een abonnement af te sluiten.