Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Investering voor Deventer bedrijf Qualizorg

Axivate Capital heeft een belang van 50 procent genomen in Qualizorg. Oprichter en directeur van Qualizorg Rutger van Zuidam behoudt de resterende aandelen. Met de deelname van Axivate Capital zegt Qualizorg zijn positie als leidend bedrijf voor kwaliteitsindicatoren in de zorg te verstevigen.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Qualizorg legt zich toe op het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Tot de klantenkring van het bedrijf behoren onder meer fysio¬therapeuten, apothekers, huisartsen, logopedisten en ziekenhuizen. Qualizorg werkt samen met een groot aantal partijen waaronder Achmea, Zorggroep West-Brabant en Radboudumc-onderdeel IQ Healthcare.

‘Groei versnellen’

Qualizorg werd in 2010 opgericht door een aantal participanten. Van Zuidam verwacht met de hulp van Axivate Capital de groei van Qualizorg te versnellen en zijn dienstverlening in de zorgsector aanzienlijk te kunnen uitbreiden.

Axivate Capital is in 2012 opgericht en beheert twee fondsen met een totaal vermogen van Euro 28 miljoen. Het bedrijf richt zich op Nederlandse bedrijven op het gebied van digital media, e-commerce en binnen de reisbranche. Axivate Capital investeerde in de voorbij jaren in onder meer Emerce, Corendon en YourTablet.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen