Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Ciber vernieuwt SAP SRM-oplossing en integreert applicaties in portaal voor UMC Utrecht

Toekomstbestendige portaal voor inkoop, financiën, HR en facility management biedt meer overzicht en vergroot efficiëntie medewerkers

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Ciber Nederland heeft de SAP Supplier Relationship Management-oplossing bij Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) vernieuwd. Het ICT-consultancybedrijf verzorgde de upgrade naar de nieuwste versie van SAP SRM en integreerde de oplossing in het SAP-portaal van UMC Utrecht. Dankzij de integratie beschikken de medewerkers in één gebruikersvriendelijke user-interface over verschillende applicaties voor inkoop-, financiën, HR- en facility management. Hierdoor geeft UMC Utrecht optimaal inzicht in de bestelstatus van producten en diensten, en kunnen zaken als het goedkeuren van facturen, aanvragen van verlof en reserveren van vergaderruimtes vanuit één interface worden geregeld. De vernieuwde SRM-oplossing maakt het bovendien mogelijk om eenvoudig nieuwe business-functionaliteit te activeren.

UMC Utrecht maakt sinds enkele jaren gebruik van SAP SRM om de inkoopprocessen volledig digitaal te kunnen ondersteunen. Om naast catalogusaankopen ook complexere inkoopaanvragen te kunnen afhandelen, ontwikkelde Ciber de Flexible Purchasing Forms Accelerator. Dit is een oplossing voor de ondersteuning van digitale formulieren. Ook dit systeem is vernieuwd om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Kees de Jong van Directie Informatie Technologie bij UMC Utrecht: "De upgrade is uitzonderlijk goed verlopen. Ciber heeft als ICT-partner laten zien over veel expertise te beschikken en heeft samen met ons IT-team dit project op tijd en binnen budget opgeleverd."

"Door tijd te besparen met operationele processen kunnen we ons nog beter richten op de zorg en onze dienstverlening, daar draait het tenslotte om", zegt Paul Schrijnemakers, hoofd inkoop bij UMC Utrecht. "We hebben de afgelopen jaren een grote digitaliseringslag gemaakt en processen op het gebied van inkoop, financiën, HR en facility management gaandeweg verbeterd. De upgrade en integratie door Ciber helpt de efficiëntie verder te vergroten en maakt ons bovendien klaar voor toekomstige implementaties."

Voor meer informatie over Ciber: www.ciber.nl

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen