Search
Close this search box.
Search

Gratis inhoudelijk consult in de ICT&health Expert Praktijk

Van 14 t/m 16 maart vindt de vakbeurs Zorg & ICT plaats. ICT&health staat voor opschaling van de zorg door middel van het delen van relevante kennis over innovatie en technologie. In onze ICT&health Expert Praktijk op de beurs geven leden van de ICT&health Redactieraad en haar Innovation Partners een gratis inhoudelijk consult. Dus wilt u sparren met specialisten? Grijp dan uw kans en registreer alvast voor de beurs. Inschrijven voor de inhoudelijke consulten kan binnenkort.

ICT&health realiseerde in samenwerking met de Jaarbeurs een paviljoen, waarin wij samen met de leden van de Redactieraad en Innovation Partners van ICT&health bezoekers de mogelijkheid bieden kennis op te halen via een gratis consult bij één van de experts. U kunt zich nu alvast registreren voor de beurs en binnenkort ook aanmelden voor de gratis inhoudelijke consulten. U vindt ICT&health en haar experts op stand 11F003.

Thema 2017: De patiënt als partner

De samenleving digitaliseert en verandert. Bovendien zijn mensen zijn mondiger en beter geînformeerd dan vroeger, stellen hogere eisen en hebben derhalve nieuwe technologieën tot hun beschikking. Dit resulteert in zelfbewuste patiënten met hoge verwachtingen van zorg. De patiënt lijkt zorg wel te consumeren. En wil dit graag snel en digitaal waar mogelijk, en ook nog persoonlijk en op maat waar nodig. Om aan die behoefte te voldoen, is het van belang dat zorginstellingen vanuit de behoefte van de patiënt acteren. Anders gezegd: de patiënt gaan zien als partner. Maar is uw zorginstelling wel klaar om met de patiënt als partner samen te werken? De experts van ICT&health geven u praktische handvatten.

De patiënt neemt regie over eigen zorg

De positie van de patiënt verandert en daarmee ook de positie van zorgprofessionals. Patiënten nemen steeds meer zelf de regie over hun eigen gezondheid en het medisch proces. Met als gevolg dat veel zorgprocessen verbeteren voor de patiënt en soms ook de werkdruk verminderd wordt voor de zorgprofessional. Hiervoor zijn echter wel aanpassingen nodig in de technische infrastructuur van een zorginstelling met alle privacy risico’s en de capaciteitsimpact van dien.

Zorg & ICT 2017 kent dit jaar 5 subthema’s:

1.    Connected & Digital health
2.    Data driven healthcare
3.    Sociale innovatie
4.    Veiligheid & Privacy
5.    Bedrijfsvoering & IT

Voor wie? Professionals in de zorg
Wanneer? 14, 15 en 16 maart 2017  van 9.30 – 16.30 uur
Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 10 & 11
Kosten? Deelname is kosteloos

"" 
admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
AI
Hoe AI urologische problemen bij baby’s voorspelt
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Parkinson Punt Zuyd
Website Parkinson Punt Zuyd gelanceerd
Narcolepsie
Nieuwe app voor brede behandelaanpak narcolepsie
Zorgorganisatie ZuidOostZorg pioniert in haar verpleegklinieken ondertussen al volop met de inzet van Medido medicijndispensers.
Verpleegklinieken pionieren succesvol met medicijndispensers
AI-opleiding
AI-opleiding voor medewerkers ETZ
zelfherstel
Zebravis onderzoek werpt nieuw licht op behandeling blindheid
Transparantie zorg
Politiek eist meer transparantie over kwaliteit van zorg
Volg jij ons al?