Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
11 februari 2016
Artikel delen

Intensieve samenwerking NICTIZ en ICT&health

Nijmegen, 9 februari 2016 – Stichting NICTIZ wordt Innovation Partner van ICT&health. NICTIZ deelt vanaf vandaag haar expertise en content via artikelen, blogs, white papers en onderzoeksresultaten via het magazine en de website van ICT&health.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Voor een goede en efficiënte zorg, is interoperabiliteit belangrijk: informatie moet eenduidig worden vastgelegd en uitgewisseld. In de zorg zijn veel verschillende disciplines werkzaam. Ook opereren er veel zelfstandig werkende organisaties, wat dat soms lastig maakt.  Dit kan verbeteren door op een juiste manier ICT in te zetten.

De mogelijkheden van ICT nemen bovendien exponentieel toe en bieden volop kansen. De Stichting ondersteunt daarom het zorgveld zoveel mogelijk bij het benutten van ICT. Nictiz streeft ernaar de zorg beter te maken door betere informatie en op die manier de kwaliteit van en efficiëntie binnen de zorg te verbeteren.

ICT&health heeft dezelfde focus en zet hiervoor met succes haar magazine, website en social media kanalen in. ICT&health zoekt ook uitdrukkelijk de samenwerking met derden op om opschaling van ICT, technologie en de innovaties in de zorg mogelijk te maken.

NICTIZ ziet ICT&health als zeer geschikte partner om deze informatie naar de zorgsector te brengen. ICT&health heeft als enige platform in de zorgsector de kanteling van de markt als focus.

Over Nictiz

Stichting Nictiz is het expertisecentrum voor standaardisatie en eHealth. Nictiz gelooft dat als zorgverleners sneller, veilig en makkelijk over de juiste informatie beschikken, de zorg beter wordt. Nictiz wordt vrijwel volledig gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. www.nictiz.nl

Over ICT&health

ICT&health informeert over technologische ontwikkelingen en Innovaties in de zorg. Het platform zoekt daarbij de discussie op. Want opschaling met technologie lukt alleen als de gebruikers het eerst begrijpen en vervolgens ook in de praktijk kunnen implementeren. ICT&health neemt daarbij een unieke positie in. Want geen ander medium heeft deze kanteling van de zorgsector als focus. www.icthealth.nl

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen