Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
29 maart 2017
Artikel delen

Lies van Gennip treedt toe tot redactieraad ICT&health

‘Ik merk dat ICT in de zorg de afgelopen drie jaar van een onderwerp voor “pioniers” tot een gespreksonderwerp in de bestuurskamer is geworden. En daar is alle reden toe, want technisch is het al mogelijk om de manier waarop zorg is ingericht radicaal te veranderen’, aldus Lies van Gennip, die sinds vandaag toetreedt tot de redactieraad van ICT&health.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Lies van Gennip, CEO van Nictiz deelt graag de kennis van Nictiz met de lezers en bezoekers van ICT&health: ‘Innovatieve ICT toepassingen veranderen de samenleving in rap tempo. De zorg loopt daarin bepaald niet voorop, maar lijkt wél een inhaalslag te maken’.

Er lopen ongelofelijk veel initiatieven in Nederland, én er is veel snelheid. Nictiz volgt de ontwikkelingen op de voet, met de jaarlijkse eHealth monitor, maar ook door constant het gesprek aan te gaan met innovatoren. Voor mij is ICT&health een blad en platform dat wat er kan en gebeurt goed in beeld brengt en discussie voedt. Vanuit onze kennis wil ik daar in de reactieraad van ICT&health graag aan bijdragen’, aldus Van Gennip.

Lies van Gennip is sinds 2012 directeur van Nictiz. Voor haar benoeming bij Nictiz was zij directeur van ondermeer Stivoro, de Nederlandse Accreditatie Organisatie (tegenwoordig NVAO) en het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ). Van Gennip is tevens voorzitter van de General Assembly van IHTSDO

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen