Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Nettie Zorgdichtbij opent locatie in Delfzijl

Deze week opende Virtuele Thuiszorg Nederland (VTZN) een Welzijnscentrum in Delfzijl. Daar kunnen zorgverleners en cliënten nu terecht voor meer informatie en advies over de diensten van VTZN. Een van de diensten van VTZN is Nettie Zorgdichtbij. Nettie Zorgdichtbij ondersteunt mensen die extra zorg of hulp nodig hebben met behulp van een tablet, een slim zorghorloge en een gps-tracker.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Nettie Zorgdichtbij zal vanuit het welzijnscentrum in Delfzijl cliënten vanuit het hele land kunnen bedienen. Het streven is om binnen drie jaar 15.000 cliënten hulp te bieden. Hiervoor zijn 125 medewerkers nodig. Economic Board Groningen (EBG) biedt financiële ondersteuning voor de groei van Nettie Zorgdichtbij via de EBG ArbeidsplaatsenregelinG.

Nettie en VTZN zijn onderdeel van de MobileCare Groep. MobileCare is een serviceorganisatie die al vanaf 2008 gespecialiseerd is in mobiele personenalarmering. MobileCare is begonnen met het leveren van mobiele apparaten waarmee ambulante medewerkers in geval van nood alarm kunnen slaan.

Nettie sinds vorig jaar onderdeel MobilCare

MobilCare is een serviceorganisatie die al vanaf 2008 gespecialiseerd is in mobiele personenalarmering. De organisatie voert de merken  VirtueleThuiszorg en Nettie. Begin vorig jaar werd Nettie, opgericht in 2014, overgenomen door Mobilcare. Keypartners van MobileCare zijn onder andere VodafoneZiggo, Intercept, Microsoft, G4S, RegioControl, PostNL, Vivago, Monitorlinq, Sensara en Lea.

VTZN biedt gebruikers van de dienst een proefabonnement waarbij wordt gekeken of de geleverde diensten in het pakket worden vergoed. Ook kunnen klanten zich aanmelden voor een eenjarig abonnement voor een introductieprijs van 99 euro.

Meer weten over zinnige zorginnovaties én de implementatie?  Honderden zorgprofessionals krijgen tijdens de ICT&health World Conference op 22 juni inzichten, antwoorden, handvatten en de beste voorbeelden.  Wilt u ook aanwezig zijn? reserveer dan hier uw (voor de zorg gratis) toegangsticket! Want ook dit keer geldt, op is echt op.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen