Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

NIEUW! Training Agile Foundation met certificering door het Agile Consortium

International Management Forum (IMF) gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende cursussen en (post-HBO) opleidingen. Gaat de Agile Training Agile Foundation aanbieden met certificering door het Agile Consortium.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

In de nieuwe 3-daagse Agile training (incl. examen) wordt onder andere duidelijk wat de toegevoegde waarde is van Agile werken, hoe Agile succesvol in een organisatie kan worden geïntroduceerd, en hoe het beste uit projectmanagement kan worden gehaald. De eerste training gaat van start op 2 oktober 2014.

De Agile training leidt op voor het wereldwijd erkende Agile Foundation examen van het Agile Consortium. In de training wordt het gedachtegoed van Agile uitgebreid behandeld. Daarnaast wordt ook Scrum uitgebreid behandeld. Na de training kan het Agile Foundation examen van het Agile Consortium direct worden afgelegd.

Agile Consortium
Het Agile Consortium Benelux werd in 2009 opgericht. Om de Agile werkwijze verder te professionaliseren zijn 2 certificeringen ontwikkeld in Groot-Brittannië en de VS, t.w. het Agile Foundation certificaat en het Project Leaders Practitioner certificaat. Alle organisaties kunnen lid worden van het Agile Consortium Benelux.

Kijk voor meer informatie hier of neem contact met ons op via [email protected] of 040 246 0220.
 

Openingsmanifestatie 2022
Wilt u op 31 januari 2022 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen