Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
30 juni 2015
Artikel delen

Professor doctor Lisette van Gemert-Pijnen in redactieraad ICT&health

Zoals al onze lezers weten, willen wij de snel veranderende technologie en innovaties in de zorg vanuit verschillende hoeken benaderen. We zijn daarom erg blij dat we kunnen aankondigen dat Professor Doctor Lisette van Gemert-Pijnen toetreedt als lid van de redactieraad van ICT&health.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Lisette werkt aan de Universiteit van Twente voor het Center eHealth Reseach & Disease Management, dat een onderdeel is van de Dept. Of Psychology, Health and Technology. Daarnaast werkt Lisette voor onderzoeksinstituut IGS, dat nauw verbonden is met de Universiteit. Ze is bovendien Senior Researcher aan het Universitair Medisch Centrum Groningen en Adj. Professor aan de University of Waterloo in Canada.

eHealth beter en slimmer toepassen in de praktijk

Lisette: "Ik zal vanuit mijn expertise en ervaring eHealth belichten vanuit het perspectief van gebruikersvriendelijkheid en implementatie-gerichtheid. Verder geef ik graag mijn visie op nieuwe ontwikkelingen en hypes in eHealth. Hierbij richt ik mij vooral op het vraagstuk hoe we eHealth beter en slimmer toe kunnen passen in de praktijk." Founder van ICT&health Tom Xhofleer vult aan: "Ik kijk uit naar de samenwerking met Lisette. Dit is precies wat we voor ogen hadden toen we een redactieraad gingen inrichten: we willen uitsluitend met deskundige mensen uit het werkveld samenwerken zodat we echt weten wat er speelt en waar behoefte aan is. De leden van de redactieraad delen hun kennis en kunde, schrijven zelf inhoudelijk sterke artikelen, dragen ideeën voor de redactie aan en denken mee in de koers die ICT&health vaart. Lisette past daar uitstekend in en is voor de lezersdoelgroepen een waardevolle aanvulling."

De volgende editie van ICT&health verschijnt op 3 september.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen