Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

RTL Ventures neemt minderheidsbelang in Heilzaam

RTL Ventures maakt bekend dat het een minderheidsbelang heeft genomen in de zorgplatformen van Heilzaam. Heilzaam is in 2014 opgericht door Marijn Pijnenborg en Marque Joosten, oprichters van onder meer Funda. Met meer dan 5,5 miljoen bezoekers per maand is Heilzaam marktleider in ehealth-gezondheidsinformatie richting consumenten.

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Heilzaam en RTL Ventures (de investeringsdivisie van RTL) zien in de samenwerking toegevoegde waarde om de groei van innovatieve e-health-diensten te versnellen, makkelijker beschikbaar te maken en onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Heilzaam streeft ernaar om met onafhankelijke, online platformen als Dokterdokter.nl, Gezondheidsplein.nl, Ziekenhuis.nl en solvo.nl gezondheidszorg in Nederland stapsgewijs transparanter en efficiënter te maken.

E-health-samenwerking met KPN

Eind september vorig jaar nog sloegen RTL Ventures en KPN de handen ineen door gezamenlijk te investeren ehealth. RTL wil via zijn tv-zenders en digitale platformen de marketing en het bereik van e-health-toepassingen bij een breder publiek onder de aandacht brengen terwijl KPN zelf actief is op de markt voor digitale zorgtoepassingen.

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen