Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Samsung werkt mee aan pilot ter verbetering zorg borstkankerpatiënten

Samsung is in de VS een samenwerking aangegaan met de American Cancer Society en met tablet-dienst Breezie. Het doel is om Galaxy Tab devices in te zetten om producten op maat te ontwikkelen voor patiënten die strijden tegen borstkanker.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Er wordt volgens de site meddeviceonline een pilotprogramma opgezet in het Medical Center’s Breast Health Center in Athens, Georgia. De MyJourney Compass pilot, opgezet door het Georgia Institute of Technology Enterprise Innovation Institute, maakt via de Breezie-interface op Galaxy Tab-tablets persoonlijke content voor patiënten beschikbaar van de American Cancer Society.

De tablets werken met het Knox security-platform van Samsung, zodat privacy-gevoelige informatie van de deelnemers aan de pilot beveiligd wordt. Breezie en Samsung werken al langer samen. Breezie richtte zich tot nu toe vooral op maatwerkdiensten voor senioren.

Het pilot-programma heeft tot doel om de ervaring van patiënten tijdens behandelingen voor het bestrijden van borstkanker te verbeteren. Dit vindt plaats door de deelnemers aan de pilot eenvoudiger en meer toegang te geven tot informatie over de behandeling en door hen meer op maat gesneden zorg te bieden.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen