Search
Close this search box.
Search

Slotmanifistatie e-healthweek kick-off implementatie technologie in de zorg

Op vrijdag 26 januari 2018 sluit de e-healthweek af met de ICT&health conferentie. Het is van 9:00 tot 17:00 de kick-of van het nieuwe jaar en het moment voor duiding waarbij de implementatie van technologische ontwikkelingen en zorginnovaties centraal staat.

Technologieën zoals 3D-printen, Artificial Intelligence (AI), Beeldbellen, Blockchain, Domotica, Big Data, E-consult, E-health, Internet of things (IoT), Patiëntportaal, Robotica, Sensoring, Virtuele realiteit (VR/AR) zijn een aantal zaken die opkomend in de zorg en medische wetenschap. De ontwikkelingen transformeren niet alleen de cultuur en financiële modellen maar ook de wijze waarop zorg wordt gegeven én ontvangen.

Vragen uit de markt

Waar de e-healthweek voornamelijk is bedoelt om de patiënt in de regio’s te informeren, is de ICT&health Conferentie bedoelt om de relevante zaken voor de zorgorganisaties te duiden. Want begrijpt u de werkelijke impact én voordelen? Hoe loodst u uw zorgorganisatie door de digitale transformatie? Hoe regelt u de financieringen? En wat mag u van de overheid en de zorgverzekeraar verwachten? Vragen die volop leven in de zorgsector en die in dit congres op tafel liggen.

De implementatie!

Tijdens de ICT&health conferentie 2018 krijgt u antwoorden en inzichten. Deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg bieden inzicht en staan u graag te woord. Tevens krijgt u volop de mogelijkheid om de voordele bestaande oplossingen te ontdekken zodat u het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

Deskundigen

De ICT&health Conferentie wordt ingericht door en voor beleidsmakers, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorg professionals, patiënten, innovatie leiders en onderzoekers binnen de gezondheidszorg en sociaal ondernemerschap.

E-healthweek slotmanifestatie

De ICT&health Conferentie is de slotmanifestatie van de e-healthweek. Onder het genot van een hapjes, drankjes en de aanwezigheid van vele zorgcollega’s, beleidsmakers en belangstellenden sluiten we de e-healthweek 2018 af en starten we met de implementatie!

Wilt u ruimte reserveren om uw technologische oplossing en/of innovatie aan de vele bezoekers van de conferentie te tonen? Stuur dan een email aan [email protected] en informeer naar voorwaarden en de mogelijkheden.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
Hersenatlas
Zwaartekracht-subsidie voor hersenatlas en het lot van eiwitten
Aneurysma
Nieuwe betrouwbare methode om aneurysma’s te volgen
leerling-verpleegkundigen
Albert Schweitzer succesvol met behoud leerling-verpleegkundigen
Databeschikbaarheid
Betere zorg dankzij goede databeschikbaarheid
Woonomgeving
Empathische woonomgeving past zich aan bij wensen bewoners
Gegevens delen
Derde pilot proactief gegevens delen
Digitalisering expertisecentrum
Expertisecentrum bundelt kennis digitalisering en welzijn
wiel
Wiel zelf uitvinden hoeft niet, maar ontwikkel er wel op door
breuk
Virtual Fracture App slaat aan in Albert Schweitzer
monitor
E-healthmonitor signaleert stagnerende inzet digitale zorg
Volg jij ons al?