Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Slotmanifistatie e-healthweek kick-off implementatie technologie in de zorg

Op vrijdag 26 januari 2018 sluit de e-healthweek af met de ICT&health conferentie. Het is van 9:00 tot 17:00 de kick-of van het nieuwe jaar en het moment voor duiding waarbij de implementatie van technologische ontwikkelingen en zorginnovaties centraal staat.

Technologieën zoals 3D-printen, Artificial Intelligence (AI), Beeldbellen, Blockchain, Domotica, Big Data, E-consult, E-health, Internet of things (IoT), Patiëntportaal, Robotica, Sensoring, Virtuele realiteit (VR/AR) zijn een aantal zaken die opkomend in de zorg en medische wetenschap. De ontwikkelingen transformeren niet alleen de cultuur en financiële modellen maar ook de wijze waarop zorg wordt gegeven én ontvangen.

Vragen uit de markt

Waar de e-healthweek voornamelijk is bedoelt om de patiënt in de regio’s te informeren, is de ICT&health Conferentie bedoelt om de relevante zaken voor de zorgorganisaties te duiden. Want begrijpt u de werkelijke impact én voordelen? Hoe loodst u uw zorgorganisatie door de digitale transformatie? Hoe regelt u de financieringen? En wat mag u van de overheid en de zorgverzekeraar verwachten? Vragen die volop leven in de zorgsector en die in dit congres op tafel liggen.

De implementatie!

Tijdens de ICT&health conferentie 2018 krijgt u antwoorden en inzichten. Deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg bieden inzicht en staan u graag te woord. Tevens krijgt u volop de mogelijkheid om de voordele bestaande oplossingen te ontdekken zodat u het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

Deskundigen

De ICT&health Conferentie wordt ingericht door en voor beleidsmakers, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorg professionals, patiënten, innovatie leiders en onderzoekers binnen de gezondheidszorg en sociaal ondernemerschap.

E-healthweek slotmanifestatie

De ICT&health Conferentie is de slotmanifestatie van de e-healthweek. Onder het genot van een hapjes, drankjes en de aanwezigheid van vele zorgcollega’s, beleidsmakers en belangstellenden sluiten we de e-healthweek 2018 af en starten we met de implementatie!

Wilt u ruimte reserveren om uw technologische oplossing en/of innovatie aan de vele bezoekers van de conferentie te tonen? Stuur dan een email aan events@icthealth.nl en informeer naar voorwaarden en de mogelijkheden.

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen