Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Stel uw vraag over borstkanker via Facebook

Chirurg-oncoloog Mirre de Noo van het Deventer Ziekenhuis zal op zaterdag 29 oktober vragen over borstkanker beantwoorden via Facebook Live video. De online vragensessie is de aftrap van de tweede Verwendag voor (ex) borstkankerpatiënten die het Deventer Ziekenhuis organiseert.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De vragensessie is op zaterdag vanaf 11.00 uur te volgen via de facbookpagina van het Deventer Ziekenhuis. Belangstellenden kunnen in de commentaren vragen stellen. Een op de acht vrouwen in Nederland krijgt borstkanker en moet vaak een intensieve behandeling ondergaan. Uiteraard is goede voorlichting een belangrijke peiler in de zorgverlening rond borstkanker. Chirurg Mirre de Noo gaat tijdens de sessie dan ook in op de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes, begeleiding en nazorg die in Deventer worden geboden.

Verwenmiddag

Vanaf 13.00 uur organiseert het mammateam van het Deventer Ziekenhuis voor de tweede keer de verwendag voor (ex-)borstkankerpatiënten. Patiënten worden er uitgebreid in de watten gelegd. “Het is bedoeld als een cadeautje voor onze (ex-)patiënten”, zegt Mirre de Noo. “Tijdens deze middag biedt het ziekenhuis diverse behandelingen en activiteiten kosteloos aan. Zo zijn er een make-up workshop, ontspanningsmassages, yoga- en mindfulness sessies, diverse workshops over mentale veerkracht, kleding- en kleurenadviezen en een lingeriemodeshow. Daarnaast zal de internationaal bekende lifestyle coiffeur Ad Peters enkele dames een live metamorfose geven.”

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen