Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
11 augustus 2016
Artikel delen

Zetacom nieuwste innovatiepartner van ICT&health

System integrator Zetacom is Innovation Partner van ICT&health geworden. Zetacom is als system integrator actief in de Nederlandse zorgsector en gespecialiseerd in innovatieve communicatieoplossingen.

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De aanbieder is naar eigen zeggen de primaire leverancier van Voice over WiFi-oplossingen in de zorg. In de afgelopen jaren koos 25 procent van de care en cure instellingen al voor Zetacom, aldus de onderneming. Voor deze doelgroep is het Zetacom Zorgconcept ontwikkeld, dat onder meer verpleegoproepsystemen, alarmservers, extramurale zorg, persoonsalarmering, camerabewaking, huisautomatisering en ontruimingsinstallaties omvat.

Kennis Delen

De reden voor Zetacom om actief te worden als Innovation Partner is het feit dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrokken zijn bij de zorgsector. Zij zien de behoefte van de zorgsector om op te schalen met bewezen technologische innovatie en nemen deze uitdaging serieus. Zetacom verwacht dan ook te kunnen helpen bij het tegengaan van de fragmentatie op technologisch gebied in de zorgsector. De organisatie wil haar vakkennis en ervaringen met de zorg delen, zodat zorgpartijen hier in deze veranderende tijden hun voordeel mee kunnen doen.

Kwaliteit

De Innovation Partner Group bestaat uit specialistische bedrijven met kennis van en over de zorg en technologie. Zij hebben het gezamenlijke doel om de gewenste kwaliteit van technologie in de zorg te waarborgen, belemmeringen te doorbreken en relevante innovatieve technologische oplossingen in de zorg te integreren. Lid zijn al: Dirkzwager Advocaten en Notarissen; Fontys EGT; Hewlett Packard Enterprise; KPN; Nictiz; REshape Center for Innovation; Saltro; Uniserver; Vancis en nu dus ook Zetacom.

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen