Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Zetacom wint NEC Best Healthcare Solution Partner Award 2014

Tijdens de NEC EMEA Partner conferentie in Kaapstad, Zuid-Afrika, zijn de jaarlijkse NEC partner awards uitgereikt aan de best presterende business partners op het gebied van IT & Communicatie.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Prijs voor beste zorgpartner in Europa, Midden Oosten en Azië Zoetermeer. 

Zetacom sleepte in Kaapstad de prijs voor beste zorgpartner binnen Europa, Midden Oosten en Afrika in de wacht. Het afgelopen jaar heeft Zetacom NEC oplossingen geïmplementeerd bij onder andere Ziekenhuis Rivierenland Tiel, Bernhoven ziekenhuis, Laurens Rotterdam, S&L Zorg en Stichting De Waalboog.

Dick Dompeling, directeur Zetacom: ‘We zijn blij dat we door NEC worden gewaardeerd met deze prijs. We willen onze zorgklanten altijd van de beste oplossing voorzien en NEC is daar een betrouwbare partner in gebleken. De betrouwbaarheid van de producten in combinatie met bijvoorbeeld de call center mogelijkheden van Business Connect voor de poli-afdelingen, maakt de NEC producten zeer waardevol voor onze klanten en dus in ons portfolio.

Tonko Wedda, regional director Benelux van NEC Enterprise Solutions, is zeer verheugd met de prijs voor Zetacom. ‘Het is enorm inspirerend om het enthousiasme van onze business partners voor ons merk, ons portfolio en onze manier van werken te ervaren. Onze marktpositie in de Healthcare sector in Nederland is over de afgelopen jaren aanzienlijk versterkt, waarbij onze communicatie servers, UC & Mobility oplossingen meer dan ooit in de belangstelling staan. Zetacom heeft daar een significante bijdrage aan geleverd’, voegt Wedda toe.

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatieoplossingen en is gespecialiseerd in bedrijfstelefonie, zorg alarmeringssystemen, Voice over WLAN, locatiebepalingssystemen, mobiele telefonie en unified communications. Speciaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het Zetacom Zorgconcept ontwikkeld. Inmiddels koos 25% van de Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen voor een oplossing of de service van Zetacom.

NEC Enterprise Solutions is een toonaangevende leverancier van IT & Communicatie-oplossingen in zowel de private als publieke sectoren. De geboden oplossingen maken gebruik van de nieuwste spraak-, data- en video-technologieën en zijn ontworpen voor open connectiviteit, hoge beschikbaarheid en flexibele groei. NEC Enterprise Solutions bedient haar klanten in EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika) en koestert een bedrijfscultuur waarbij deskundigheid, flexibiliteit en toewijding aan klanten centraal staan. Voor meer informatie: www.nec-enterprise.com.

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen