Search
Close this search box.
Search

Zorgverleners kiezen de beste zorg App

Zorgverleners zijn bij uitstek in staat om collega’s te laten weten welke app écht toegevoegde waarde heeft. Geef uw review over één of meer apps en bepaal mee welke wint. De beste app ontvangt op 4 juni de Health App Award.

Medische apps: zorgverleners en patiënten worden ermee overstelpt. Het aanbod varieert van apps die calorieën tellen of beweging bijhouden tot meer specifieke apps voor chronische aandoeningen, therapie of het bijhouden van medische gegevens. Niet alle apps zijn nuttig en doen wat ze beloven. Zorgverleners kunnen elkaar het beste adviseren welke  écht werkt. Daarom organiseren artsenfederatie KNMG en VvAA mobiel samen met MedicalPHIT de verkiezing van de beste app voor zorgverleners, gebaseerd op reviews van artsen en andere zorgprofessionals.

Geef uw review
Bepaal mee welke app wint en geef uiterlijk zondag 11 mei uw review over één of meer apps op artsenapps.nl. Daar vindt u een longlist van vijftig van de aangemelde apps. Na 11 mei komt er een shortlist van tien apps die vervolgens wordt voorgelegd aan de deskundige jury van de Health App Award. De jury bepaalt welke app de winnaar is mede op basis van het aantal reviews en het gemeten eindoordeel van alle reviews per app.

Uitreiking zorgverleners- en patiënten-appp
De Health App Award 2014 voor de beste zorgverleners-app wordt op 4 juni 2014 in Eindhoven voor de derde keer uitgereikt tijdens het Apps4Health congres. Naast de award voor de beste app voor zorgverleners vindt er dit jaar voor het eerst ook een uitreiking plaats voor de beste patiënten-app, georganiseerd door de NPCF. Meer informatie hierover vindt u op www.digitalezorggids.nl.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
DigiPunt zorg
DigiPunt, thuismonitoring astmapatiënten en digitale recepten
Financiering passende zorg
Subsidieoproep passende zorg in verpleging en verzorging
diagnostiek
Goede zorg begint met goede diagnostiek
transformatieplan CWZ
Positieve beoordeling voor transformatieplan CWZ
Regioplannen NZa
NZa pleit voor meer meetbare doelen in regioplannen
e-learning
E-learning breder ingezet bij digitalisering ziekenhuizen
De WHO heeft onlangs de kick-off gegeven voor het Global Initiative on Digital Health (GIDH). Het doel van het initiatief is om de implementatie van de ‘Wereldwijde strategie voor digitale gezondheidszorg 2020-2025’ te versterken en te versnellen.
Global Initiative on Digital Health officieel van start
Oncologienetwerk
Nieuw oncologienetwerk Noord- en Oost-Nederland
Verbeterprogramma ouderenzorg
Samenwerking centraal in verbeterprogramma Samen Beter
eiwitten
Menselijke eiwitten herkennen met nieuwe techniek
Volg jij ons al?