Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
20 oktober 2017
Artikel delen

Zorgverleners kiezen de beste zorg App

Zorgverleners zijn bij uitstek in staat om collega’s te laten weten welke app écht toegevoegde waarde heeft. Geef uw review over één of meer apps en bepaal mee welke wint. De beste app ontvangt op 4 juni de Health App Award.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Medische apps: zorgverleners en patiënten worden ermee overstelpt. Het aanbod varieert van apps die calorieën tellen of beweging bijhouden tot meer specifieke apps voor chronische aandoeningen, therapie of het bijhouden van medische gegevens. Niet alle apps zijn nuttig en doen wat ze beloven. Zorgverleners kunnen elkaar het beste adviseren welke  écht werkt. Daarom organiseren artsenfederatie KNMG en VvAA mobiel samen met MedicalPHIT de verkiezing van de beste app voor zorgverleners, gebaseerd op reviews van artsen en andere zorgprofessionals.

Geef uw review
Bepaal mee welke app wint en geef uiterlijk zondag 11 mei uw review over één of meer apps op artsenapps.nl. Daar vindt u een longlist van vijftig van de aangemelde apps. Na 11 mei komt er een shortlist van tien apps die vervolgens wordt voorgelegd aan de deskundige jury van de Health App Award. De jury bepaalt welke app de winnaar is mede op basis van het aantal reviews en het gemeten eindoordeel van alle reviews per app.

Uitreiking zorgverleners- en patiënten-appp
De Health App Award 2014 voor de beste zorgverleners-app wordt op 4 juni 2014 in Eindhoven voor de derde keer uitgereikt tijdens het Apps4Health congres. Naast de award voor de beste app voor zorgverleners vindt er dit jaar voor het eerst ook een uitreiking plaats voor de beste patiënten-app, georganiseerd door de NPCF. Meer informatie hierover vindt u op www.digitalezorggids.nl.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen