Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

De ICT&health Conference 2018 is vol!

Op 26 januari, de slotdag van de e-healthweek 2018, vindt de ICT&health Conference plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Alle kaarten zijn vergeven, het event is volgeboekt!

Tijdens de ICT&health conferentie 2018 op 26 januari krijgen de bezoekers antwoorden en inzichten. Delen deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg hun kennis en kunde. En krijgen bezoekers de mogelijkheid om reeds bestaande oplossingen te ontdekken zodat zij het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

Dat de conferentie met het thema ‘de implementatie’ al helemaal vol geboekt is, is een teken dat e-health volop op de agenda van de zorg staat. Onder de bezoekers zijn behalve de vele zorgmedewerkers en patiënten ook overheden, kennis- en onderwijsinstellingen, zorgverzekeraars en het bedrijfsleven aanwezig. Al met al een prachtige mix van iedereen die in de zorg werkt en betrokken is bij het e-health implementatieproces.

Iedereen die zich nog niet heeft aangemeld, maar wel zou willen komen, kan zich wel nog aanmelden. Er wordt een reservelijst opgebouwd.

World Conference

Op 22 juni 2018 organiseert ICT&health het ICT&health World Conference. Deze vindt plaats in het World Forum in Den Haag. De conferentie is een logische opvolging van de e-healthweek en biedt nog meer inzichten, handvatten en zinnige voorbeelden van professionals. Meer hierover vindt u op deze website. Of informeer ernaar via redactie@icthealth.nl

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen