Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Oproep: Blockchain for Good

SIDN fonds roept projecten die blockchaintechnologie inzetten ten gunste van het algemeen belang (Blockchain for Good) op om een aanvraag voor financiering in te dienen (deadline 7 maart 2017).

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Blockchain: hype of revolutie?

De toepassing en het gebruik van blockchain staat nog in de kinderschoenen, maar van de technologie wordt wel veel verwacht. Volgens velen is blockchain een veelbelovende en revolutionaire technologie die met name een rol zal vervullen op het gebied van eerlijke en duurzame initiatieven voor een betere wereld. Tegelijkertijd ontbreekt het nog aan goede use cases op het gebied van Blockchain for Good en zijn er veel vragen en onzekerheden.

Call SIDN fonds

SIDN fonds wil de hype rondom blockchain doorbreken en een onderbouwde bijdrage leveren aan discussie en onderzoek naar de maatschappelijke potentie van blockchain door hier als onderdeel van de voorjaarscall 2017 extra aandacht aan te besteden. Meer informatie klik hier.

Naast Blockchain projecten, staat de voorjaarscall zoals gebruikelijk ook open voor andere innovatieve internetprojecten die aansluiten de doelstellingen van SIDN fonds.

Bekijk de Video Blockchain for Social Good

###Blockchain###

ICT&health congres 2023
Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen