Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Philips nieuwste radiologieoplossingen tijdens RSNA-congres

Philips toont tijdens het radiologiejaarcongres van de Radiological Society of North America (RSNA) een vernieuwde reeks aan producten en geïntegreerde oplossingen om zorgverleners te helpen bij dagelijkse operationele zaken. Het bedrijf presenteert tijdens de beurs, die plaatsvindt van 26 november t/m 1 december in Chicago, een portfolio van geïntegreerde radiologieoplossingen getoond voor digitale beeldvorming, maar ook software en diensten op basis van kunstmatige intelligentie.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

De combinatie van systemen en IT-oplossingen heeft als doel om naast hoogwaardige beeldvorming een meer efficiënte werkstroom te bewerkstelligen binnen en buiten het ziekenhuis, voor een naadloos zorgtraject en een betere patiëntervaring, meldt Philips. Eén van die nieuwe oplossingen is de IQon Spectral CT, volgens Philips eerste CT-scanner ter wereld op basis van een spectrale detector, die nieuwe klinische voordelen biedt en de patiëntervaring verbetert.

Verder is er aandacht voor recente innovaties als het Azurion-platform voor beeldgeleide therapie, de volledig digitale PET/CT-oplossing Vereos, en een reeks echografieoplossingen waarmee zorgprofessionals trefzekerder diagnoses kunnen stellen in complexe en uitdagende gevallen.

Nieuwe, intelligente oplossingen

Ook onthult Philips tijdens de RSNA  diverse digitale beeldvormende technologieën, waaronder MR-oplossingen, echografieoplossingen voor beoordeling van kleine delen, echografie met anatomische intelligentie en de Philips IntelliSite-pathologieoplossing, het eerste en momenteel enige digitale pathologiesysteem dat door de FDA in de VS op de markt is toegelaten voor primair diagnostisch gebruik.

Philips toont ook zijn nieuwste intelligente oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie en geavanceerde visualisatie op radiologiegebied zoals de nieuwste versie van IntelliSpace Portal, met verbeteringen in de toepassingen en werkstromen ter ondersteuning van het lezen van beelden en de controle van complexe casussen.

Van zondag t/m woensdag organiseert Philips gedurende de dag ook een aantal korte toespraken en presentaties in het Forum-gedeelte van de stand (nr. 6735) over belangrijke bevindingen, trends en ideeën die van invloed zijn op de hedendaagse radiologiepraktijk. 

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen