Albert Heijn levert vanaf nu maaltijden voor de zorg. Vers bereid en daarna diepgevroren. Het levensmiddelenbedrijf spreekt hiermee een specifieke en grote klantgroep aan.
De diepvriesmaaltijden zijn eenvoudig op te warmen en daarmee ideaal voor 1-persoonshuishoudens, bewoners van een aanleunwoning of andere zorginstellingen. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 90 verschillende maaltijden van Chef Martin, het zorgmerk van Marfo Food Group. De maaltijden zijn ontwikkeld door chef-kok Pascal Jalhay.Voedingswaarde
De temperatuur van de gerechten wordt direct na bereiding met behulp van shock freezing teruggebracht tot -40 graden Celsius. Door de snelheid van het vriesproces blijven volgens Albert Heiujn smaak en voedingswaarden van de verse ingrediënten behouden. Het assortiment bestaat uit zes verschillende keukens: de Oosterse, Hollandse, Mediterraanse, buitenlandse, vegetarische en aangepaste keuken.De buitenlandse keuken biedt afwisseling met Zweedse balletjes, goulash of schnitzel, allemaal voorzien van verse groenten zoals sperziebonen, tuinbonen of bloemkool. Voor klanten met dieetwensen of allergieën zijn er diverse aangepaste gerechten, zoals een cholesterol of natrium beperkt dieet.