De zorg verbeteren met de Innovation Partners van ICT&health

ma 4 januari 2016 - 12:13
ING_19061_71868-scaled
Innovatie
Nieuws

Wij willen de zorg verbeteren door kennis en informatie over technologische ontwikkelingen, innovaties én de implementatie te delen en samenwerkingen te initiëren. Hierbij werken wij samen met onze Innovation Partners. Vandaag presenteren wij u de eerste groep.

Tom Xhofleer, Uitgever van ICT&health, vertelt: “Ik ben erg blij dat we onze bezoekers de eerste groep Innovation Partners officieel kunnen voorstellen. We hebben allemaal hetzelfde doel: we willen de zorg verbeteren en in het grote aanbod van partijen die claimen dat ze de zorg helpen, het kaf van het koren scheiden door hen op inhoud met de zorg het dialoog aan te gaan. We beginnen dan ook bij de basis, met informatievoorziening die bijdraagt aan de kennis en kunde van de zorg. De Innovation Partners hebben veel expertise in huis over technologische oplossingen en het implementeren ervan in de zorgsector. Zij leveren bijdragen aan de inhoud en delen hun kennis via het magazine alsook via deze website. Bijvoorbeeld in de vorm van onderzoeken, klantcases, onderzoekgegevens, blogs, white papers en, video." De groep Innovation Partners is divers en start met:
  • Dirkzwager Advocaten brengt juridische expertise, bijvoorbeeld over privacy in de zorg.
  • Binnen Fontys werken wij samen met Fontys EGT (Expertisecentrum Gezondheidszorg en Technologie) waarmee we onderzoeken verrichten.
  • KPN Zorg brengt haar kennis in over informatie uitwisseling tussen zowel zorgverleners onderling als tussen zorgverlener en cliënt.
  • Het REshape Center voor Innovation van het Radboudumc zet innovatie in om patiënten in staat te stellen om hun eigen zorg te regisseren.
  • Vancis ondersteunt ziekenhuizen, onder andere met digitale werkplekken, cloudoplossingen en managed services.
  • VitalHealth wil de gezondheid verbeteren door middel van e-health oplossingen. Bijvoorbeeld geïntegreerde Patient Reported Outcomes.
De diversiteit van de Innovation Partners is een bewuste keuze. We streven ernaar om binnen elk kennis- of vakgebied van de zorg één van de topspelers aan te laten schuiven. Hoort u ook bij de top en wilt u meer weten over de mogelijkheden om op inhoud met de zorg samen te werken? Stuur dan een email aan: info@icthealth.nl