Apple succesvol in jouw zorginstelling implementeren

ma 14 maart 2022 - 10:36
AMAC_advertorrial-event_1500-1
Digitalisering
Nieuws

De gezondheidszorg is aan het veranderen en innovaties die door technologie mogelijk worden gemaakt, kunnen de kwaliteit verbeteren, de kosten drukken en de werkdruk verminderen. Dan is het wel belangrijk dat die technologie de zorgprofessionals op de juiste manier ondersteunt. Op 24 maart laat Amac Zorg zien hoe jouw zorgorganisatie zich kan voorbereiden op de volgende digitale stap.

Zorg en technologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om te kunnen profiteren van technologie is het zaak dat deze het zorgpersoneel daadwerkelijk ondersteunt. Niet zelden leveren nieuwe systemen in de zorg meer werk op in plaats van minder. Om ervoor te kunnen zorgen dat de productiviteit van je zorgmedewerkers juist stijgt, de IT-afdeling minder problemen hoeft op te lossen en een veilige en betaalbare IT-omgeving te garanderen, laat Amac Zorg je graag zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden rondom Apple-devices en Jamf in jouw zorgorganisatie.

Eenvoud in beheer en onderhoud

De oplossingen van Amac Zorg kunnen, zeker in combinatie met Apple-producten en de beheeroplossing Jamf, een positieve bijdrage leveren aan de zorg. Zo kunnen zorgorganisaties met Jamf veel tijd besparen bij de ingebruikname, het beheer en onderhoud van Apple-devices. Met Apple-devices kunnen zorgorganisaties bovendien de continuïteit van hun zorgverlening beter borgen. Door het gebruik van mobiele devices en gebruiksvriendelijke technologie, maakt het namelijk voor de communicatie met de patiënt niet meer uit waar hij of zij zich bevindt.

Informatiebeveiliging

In de zorg is informatiebeveiliging ontzettend belangrijk. Op dit gebied heeft Apple-apparatuur een streepje voor op andere devices. Voor bijvoorbeeld fysiotherapiepraktijk Aalstzorg uit Zwolle was deze veiligheid een belangrijk punt om voor Amac Zorg te kiezen. “We hebben naar andere tablets gekeken, maar het inrichten van de beveiliging was zoveel omslachtiger. Bij Apple is dat gewoon direct goed geregeld”, aldus de praktijkondersteuner van Aalstzorg.

Ontzorgen

Zorginnovatie zit hem niet in de technologie, maar die technologie kan wel een belangrijke bijdrage leveren aan het mogelijk maken van innovatie. Tijdens het Amac Zorg Event laten we zien hoe IT bij onder meer verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorg de interne organisatie en processen kan optimaliseren. We willen dat jouw zorgprofessionals zich ondersteund weten door een veilige, flexibele zorgwerkplek, zodat zij zich kunnen richten op waar ze het beste in zijn: het verlenen van zorg. Tegelijkertijd biedt de combinatie van Apple en Jamf veel voordelen voor je IT-afdeling.

Amac Zorg Event

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Amac Zorg kan betekenen voor jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor het Amac Zorg Event op donderdag 24 maart om 13.00 uur. In een online sessie laten we je de vele voordelen van onze dienstverlening zien. Daarna is er ruimte om in een Q&A-sessie direct je vragen te stellen aan onze experts van Amac Zorg.

Mocht je echt de diepte in willen, dan plannen we graag een online Event Meeting met je in waarin onze specialisten zich over jouw specifieke situatie en vragen buigen. Profiteer van de mogelijkheden die Apple-technologie de zorgsector te bieden heeft en verdiep je in de toepassingen voor jouw organisatie. Meld je nu GRATIS aan!